שלום, נא לעיין באתר- WWW.BEGADLUT.ORG
-
השאלה שלי היא, כאשר אני עובד או לוחץ על טאב (כמו "דף ראשי" לדוג' או "פעילויות גרעין" , אז הדף יורד לי למטה!
כייצד אני מונע את הבאג הזה??תודה.
הבלוג שאני צריך איתו עזרה הוא (זמין לצפייה של משתמשים מחוברים בלבד).
-
-
-
ראשית, בלי קשר לבעיה עצמה עליה אתה מדבר, ממליצה להוריד רזולוציה של תמונת הרקע -כך שהאתר יעלה ויטען מהר יותר. (ויכול להיות שנופתע לגלות שעל הדרך זה יפתור את הבעיה)
דבר שני – אני רואה שעמוד קליטה לגרעין הוא העמוד היחידי שעולה טוב. מציעה לבדוק איך הוא מוגדר ואיך מוגדרים העמודים האחרים. אולי זה יקרב אותנו לפתרון. -
לא, כנראה זאת הייתה בעיה בערכת עיצוב,
החלפתי בכל אופן,
אולי תוכלי לעזור לי בעוד משו,
אני רוצה לקבוע כ"רשומה" עוד עמודים באתר
מלבד העמוד שמוגדר כרשומה, לדוג'
אצלי מוגדר העמוד "עדכונים וחדשות" כרשומה,
ואילו אני רוצה גם את כל עמודי "דברי תורה" שיהיו כרשומות
שאוכל פשוט כל הזמן לעדכן ברשומה חדשה ולא לעשות להם עריכה.יש לך מושג איך אני עושה זאת?
תודה!
-
בדקתי גם כן ונראה כי הבעיה היא בתרגום שלהם את התבנית לעברית כי באנגלית התבנית עובדת יופי.
לשאלתך – האם אתה מתכוון כי ב"הגדרות הקריאה" שבלוח הבקרה עדכנת כי עמוד הרשומות הוא עמוד ה"עדכונים וחדשות" ככה שכל רשומה חדשה שעולה מופיעה בו ואילו אתה רוצה שחלק מהן יופיעו גם בעמוד דברי תורה ?
שאז מה שהייתי מציעה לך לעשות זה
1. ליצור את אותן רשומות של דברי תורה ולתת להגדיר להן קטוגריה בשם "דברי תורה".
2. בהגדרות התפריטים שבלוח הבקרה, מתחת לעמודים אותם אתה יכול לבחור לצרף לתפריט, מופיעה גם רשימת הקטגוריות שיצרת – סמן את הקטגוריה "דברי תורה" והוסף אותה לתוך התפריט שיצרת. מעכשיו כל רשומה שתפרסם תחת אותה קטגוריה תופיע בעמוד קטגוריות דברי התורה שיצרת.
עדכן אם הסתדרת. -
דבר נוסף – אם אתה לא מעוניין שאותן קטגוריות של דברי תורה תופענה גם בעדכונים וחדשות אז בטל את אותו עמוד כעמוד רשומות וצור אותו באותה הדרך שיצרת את עמוד דברי תורה – קטגוריה שתקרא דברי תורה ממנה תיצור עמוד.
רק שים לב שביטלת בעמוד הגדרות הקריאה את ההגדרה של עמוד זה כעמוד רשומות אחרת הוא ימשיך ויציג את כל הרשומות האחרונות כולל דברי תורה. -
תודה רבה הצלחתי להסתדקר כפי שאמרת
אבל זה יצר לי בעיה שעכשיו רואים את הרשומות כתקצירים
ולא כמו מקודם עם תמונות והכל, איך אני משנה את זה? -
מעולה ! אני אישית דווקא אוהבת שזה מופיע כתקציר מה גם שנדמה לי שאם אתה מגדיר את אחת התמונות של הפוסט כתמונה ראשית היא גם תופיע בתקציר ומה גם שאם חשובה לך גם כמות קליקים רבה יותר באתר – אז רשומות כתקציר יתרמו לך לזה.
ובכל מקרה אם אתה בכל זאת רוצה אותן כתצוגה מלאה אז בלוח הבקרה> הגדרות > הגדרות קריאה > בפידים יוצגו > סמן את האפשרות רשומות מלאים במקום תקצירים.
בהצלחה (:
- הנושא 'שלום, נא לעיין באתר- WWW.BEGADLUT.ORG' סגור לתשובות חדשות.