בעיה דחופה – משתמש מלא בבאגים.
-
שלום. אני מודעת לכך שרשמתי מספר הודעות אחת אחרי השנייה בפורום אבל אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות.
הקדשתי את כל השבוע האחרון בבנייה ועיצוב של בלוג שמאוד חשוב לי לפתוח כמה שיותר מהר, וכל פעם צצה לי בעיה חדשה.
הבאג הראשון שהופיע לי הוא שגוגל לא "הסכים" למצוא ולהציג את הבלוג שלי בחיפושים שלו בטענה שיש בו קובץ robots.txt שמונע ממנו לעשות זאת גם אחרי שבדקתי שהבלוג פומבי ואין בו שום חסימות. אחרי ששום דבר לא עבר פתחתי בלוג חדש והעברתי את כל התוכן שלו.
אחרי שהבאג הזה לכאורה נפתר לא יכלתי להשתמש בכתובת של הבלוג למרות שמחקתי את הבלוג הראשון והשארתי אפשרות לשימוש נוסף בכתובת.
הפעם, הופיע לי באג בכל המשתמש. לא משנה איזה בלוג אני פותחת ובאיזה ערכת נושא אני משתמשת, וגם לא מאיזה מחשב או דפדפן אני צופה בבלוג, כל הווידג'יטים והשורה הכי תחתונה של הבלוג (איפה שכתוב את שם ערכת הנושא) מתמלאים ומוחלפים במלא סימני שאלה.
זה מופיע לי בכל הבלוגים, כאילו השתלט לי על כל המשתמש.
ביקשתי ממישהו שאכנס לחשבון שלו דרך המחשב שלי ותופעה זאת לא הופיעה בבלוג שלו.הפעם אני לא יכולה לפתוח עוד משתמש, אני צריכה להשאר במשתמש הזה עם הכתובת הזאת.
כל הבאגים האלו ממש מייאשים, אם לא היה לי חשוב כל כך לבנות את הבלוג בוורדפרס כבר מזמן הייתי מחפשת תחלופה..
בבקשה תענו לי, השקעתי שבוע שלם בבנייה של משהו מאוד חשוב שכל פעם מחדש מתרסק לי.
תודה
הבלוג שאני צריך איתו עזרה הוא (זמין לצפייה של משתמשים מחוברים בלבד).
-
היי – ב http://thesleepingbeautyili.wordpress.com/ אני לא רואה את הבעיה שאת מציינת. זה קורה אולי בכתובת אחרת?
- הנושא 'בעיה דחופה – משתמש מלא בבאגים.' סגור לתשובות חדשות.