Yeni temalar eklemek için Oturum açın Tüm Forumlar Tüm Forumlar Destek Tüm konular Yanıtsız konuları aç Most popular topics More Topics with no replies Desteklenmeyen konular Çözülmüş konular Çözülmemiş konular Tüm konular Tüm konular Yanıtsız konuları aç Most popular topics Topics with no replies Desteklenmeyen konular Çözülmüş konular Çözülmemiş konular Konu Cevaplar Son Gelişmeler Whatsapp 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene Şifre proglemi bilgisayarımda WordPress giriş yapamıyorum. Kullanıcı kabul etmiyor şifre yanlış diyor ama aynı işlemleri telefonunla kabul ediyor konunun çözümü için yardım istiyorum 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene İade 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene wordpress üyeliği 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene Kod 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene Google’dan wordpres e giriş yapmak 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene wordpress 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene ürün sayfası ekleyemiyoum 2 yanıt ∙ 5 sene 2 5 sene Abonelikler H.k 2 yanıt ∙ 5 sene 2 5 sene Eski versiyon bloğumu kullanmak istiyorum. Nasıl geri dönebilirim? 2 yanıt ∙ 5 sene 2 5 sene İade sonrası alan adı kullanım dışı 2 yanıt ∙ 5 sene 2 5 sene site eror veriyor 2 yanıt ∙ 5 sene 2 5 sene Web siteme ulasamiyorum 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene PAKET İPTALİ / İADE 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene Ürünler sayfasında siyah pop-up problemi 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene Üçretsiz deniliyor. Sonradan istenecek hiç bir üçret ödemem 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene site ismi Çözüldü 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene site taşıma 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene DOMAİN TRANSFER 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene Hata mesajı 1 yanıt ∙ 5 sene 1 5 sene 1 … 124 125 126 … 278