24 gönderiden sonrası görünmüyor
-
o menüye gelip 3 defa “daha fazla gönderi yükle” dedikten sonra (yani 24 adet gönderiden sonra, toplamda 40 gönderi var) “daha fazla gönderi yükle” butonu çıkmıyor ve haliyle diğer gönderiler görünmüyor. “site içinde ara” kısmına görünmeyen gönderilerden birinin etiketini yazınca bulabiliyor.
Tüm gönderileri görüntüleyebilecek kadar “daha fazla gönderi yükle” butonu görebilmek için ne yapmak gereklidir?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Buna 2 yerden müdahele edebilirsiniz:
Genel blogunuzda görünecek adedi aşaüıdaki sayfada “içerik türleri” sekmesinden:
https://wordpress.com/settings/writing/dragonjanissary.wordpress.comEğer sayfada “Blog Gönderileri” blockunu kullanıyorsanız, block ayarlarındaki “Öğe sayısı” opsiyonu:
-
cevap için teşekkürler ancak Blog Gönderileri kullanmıyorum, içerik türlerindeki blog yazılarını her sayfada 100 blog göster yapsam bile 3 defadan sonra daha fazla gönderi yükle görünmüyor.
-
Tamamdır blog gönderilerini dediğiniz gibi yapınca şimdi oldu, teşekkürler.
Ama şimdi de şunu sormak istiyorum, 100 gönderilen fazla yükleyemiyor muyuz bir sayfaya?? -
- ‘24 gönderiden sonrası görünmüyor’ konusu yeni yanıtlara kapalı.