About the discount that I missed (Kaçırdığım indirim hakkında)
-
Selamlar. Konuyu hem İngilizce hem de elimden geldiğince Türkçe yazacağım. Çünkü yaklaşık olarak 15 saniye sitede gezinmeme rağmen hangi dilde destek verdiğinizi bulamadım. Geçenlerde yüzde 20 ya da 25’lik bir indiriminiz vardı ve gerizekalı ben bunu kaçırdım. Açıkçası gelen bildirim sesini Selin’den gelen WhatsApp mesajı sandım ve o hevesle baktım. Sizin o ana göre sıradan ve hayal kırıklığı yaratmaktan başka bir s*ke yaramayan, şimdi baktığımda ise kocaman bir fırsat olarak gördüğüm indirim e-posta bildiriminizi ‘akşama hallederimmm yeaaaa dışardayım şimdi, zaten selin de yazmadı mnkymmmm’ diyerek gevşek bir tavırla erteledim. Az evvel almak istediğimde ise hiçbir indirimin uygulanmadığı ve indirimin sona erdiği gerçeği ile yüzleştim. Kısacası ben tam bir ölücüyüm ve bu indirimi kaçırma şeyi benim sinirimi bozdu, yazma isteğimi kaçırdı. Sizden ricam eğer fazla varsa indirim kodu paylaşır mısınız?
Teşekkürler,
Hello! I will write the trouble I faced in my perfect English and also gonna try it in Turkish as much as i can. Cause i couldn’t see which language you support in ‘contact us’ despite i look that about 15 second in the website. In Turkish language I have use some local jokes but however i realized that i won’t do it in English language when I started to write in English.In short, I want to get back the discount I missed(about %20 or &25). Can u please help me? (PS: if you don’t understand Turkish please find someone who understand it. I think the only way to get this discount back is reading my ticket in Turkish language)
Thanks,
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
- ‘About the discount that I missed (Kaçırdığım indirim hakkında)’ konusu yeni yanıtlara kapalı.