About yazısı hakkında..

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

merhaba arkadaşlar,
    bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. üyeliği yeni açtım, önce kendimi tanıtan ( about ) yazıyı yazdım, fakat daha sonra yazıyı değiştirmek için sildim. şimdi tekrar yazmak istiyorum, fakat o bölüme yazamıyorum. yazdıklarımı normal blog gibi gösteriyor, fakat ben sayfanın üst kısmında görünen kendimi tanıtan kısma yazmak istiyorum. bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi lütfen..

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba Pınar hanım,
    Siz (about=hakkımda) yazınızı silerken, sayfayı da silmişsiniz ve şimdi sayfayı bulamıyorsunuz; bulamazsınız, çünkü o sayfa yok artık…önemli değil. Yeniden bir sayfa oluşturabilirsiniz.
    Konuya girmeden önce dikkat çekmek istediğim bir nokta var. Yazı yazdığınız bölüm ile sayfa bölümleri ayrıdır. Yazı yazdığınız editörde makale yazılarınızı yazar ve yayınlarsınız, ve bu yazılarınız alt alta sıralanarak Sitenizde görülürler.
    Sayfalar ise; kendine özgün, özgür sayfalardır…yani; her sayfa sadece kendisi için vardır.
    Şimdi gelelim asıl konumuza.
    1) Yönetim panelinde, sol tarafta gördüğünüz “SAYFALAR” tıklayın ve açılan menüde; “Yeni sayfa” yı tıklayın.
    2) Açılan editörde başlık olarak; örneğin: HAKKIMDA olarak başlığını koyun.
    3) Sayfanızda, hakkınızda yazmak istediklerinizi yazın.
    4) Yazdıktan sonra; sağ tarafta yayınla ivmesini tıklayın. …hepsi bu kadar.
    Kolay gelsin!
    Daha başka yardımlara ihtiyacınız olursa(?)…yardımcı olmaya çalışırım!

Selamlar!

• ‘About yazısı hakkında..’ konusu yeni yanıtlara kapalı.