ACIL !! sahsa yonelik hakaret kufur icerikli site sikayet

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Sahsima yonelik hakaret kufur icerikli bir blog acilmis(wordpress.com da). blogun iceriginde ailime ve sahsima ait resimler kullanilmis( facebook tan calinmis), onur ve hassiyete yonelik iftira, hakaret,kufur, gibi agir suclar barindirmakta, wordpress.com ile kontak kurdum ve siteyi bildirmeme ragmen benden bir amerikan mahkemesinin kararini istiyorlar,,,ciddi durust bir kurulus oldugunu sandigim wordpress.com beni buyuk bir hayal kirikligina ugratti, sitenin icerigine bakilmasi yeterli oldugu halde alay eder gibi amerikan mahkemesinden karar istenmesi wordpress.com gibi bir sitenin boyle agir bir suca ortaklik etmek icin kullandigi sacma bir bahaneden baska bir sey olamaz,,oysa kendilerine sahsim hakkinda gerekli tum documanlari resmi bilgileri paylasabilecegimi ve resimlerin sahsima ait oldugunu ispata hazir oldugumuda ilettim…
    arastirmalarimda benim gibi bir cok insanin magdur oldugunu ve sikayetlerinin ciddiye alinmadigini gordum,, sizlerin aklina gelen baska cozum yollari varmi
    tesekkurler

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• ‘ACIL !! sahsa yonelik hakaret kufur icerikli site sikayet’ konusu yeni yanıtlara kapalı.