Alan Adı Alma Sorunsalı
-
Merhaba, ben wordpress.com uzantılı blogumu .com uzantılı yapmak istiyorum. Sanırım 18$ ile bu mümkün. Sadece blog olarak kullanacağım 18$ başka bir ödeme yapmam gerekiyor mu? Ve ödemeyi yaptıktan sonra yapmam gereken bir adım var mı varsa neler yoksa hemen ödemeyi yaptıktan sonra hiçbir şey yapmadan .com oluyor mu sitemiz? Eğer ödemeden sonra yapmamız gereken adımlar varsa bunu detaylı bir şekilde Türkçe olarak anlatırsanız çok sevinirim. İyi forumlar!
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
18$ domain ücretini ödediğiniz zaman başka hiçbir işlem yapmanıza gerek kalmıyor. blog adresiniz otomatik olarak satın aldığınız isminiz.com alın adıyla açılıyor. wordpress.com panelinizde satın aldığınız alan adını görebilirsiniz.
-
Selamlar,
Benim de benzer bir sorum olacak. Başka bir servis sağlayacıdan aldığım domaini wordpress e yönlendirdim. Ancak benim istediğim transfer kodunu da girip domain hizmetini bütünüyle wordpress’ten almak. Bunu nasıl yapabilirim?
Teşekkürler,
-
bende worpresten com uzantılı almak istiyorum nasıl sizce alnlık trafik olsun megabayt olsun email desteği olsun varmı bunlar
-
Bence kendiniz turbosunucu.com’dan alın hem türkçe destek var hemde burada kat kat ucuz
- ‘Alan Adı Alma Sorunsalı’ konusu yeni yanıtlara kapalı.