alexa dayanışmaı yapalım mı ?
-
alexa dayanışması için ben hazırım arkadaşlar.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Bu tarz şeylerin faydası değil zararı olur,benden söylemesi.Önemli olan verilen emekle yükselmektir,kalıcı ve makbul olan başarı budur.Bu tip uygulamaların sonucu Google’dan alınan cezalarla sonuçlanır.Blogunuzu ilk açtığınızda forumda karşılıklı soru-cevaplarımız olmuştu,bu selama güvenerek bu açıklamayı yaptım.Yanlış anlaşılmadığını umuyorum :)
-
Aslında çok doğru bir yaklaşımla konuyu ele almışsınız….
Asl olan doğrusu ve gerçek rakamların verdiği tatmindir.
Selamlar
-
-
blogumuzun hit sayısınız arttırmak için yapılacak bir çok yok varken; kolayo seçmek hiç de ahlaki olmaz…
Katıldığınız için çok tşk. ederim
Selamlar
-
-
-
-
-
Üzülme Ayşegül, hayat zaten bir “takıntı” değil mi? Yeter ki takıldığımız takıldığına değsin…))
Sen ne dersin? -
İhyaca,
çok tşk. ederim. Yalnız hakkında yazdığım yazı neden size farklı geldi anlamadım…
Oysa “cubukluköyü” çok beğendiğini ifade etmiş…
Selamlar
-
Yorumda beğenmedim demedim zaten dikkat ederseniz.Üslup ve tarz olarak farklı olduğunu ama bunun da bir blog yazarı için kötü olmadığını söyledim.İyi niyetli bir yorumdu :)
Selamlar..
-
@Ayşegül, @cubuklukoyu
Forumda bu konu ile ilgili geçmiş tarihli konular mevcut.Ben ne kadar anlatsam da eksik anlatabilirim.İsterseniz bir göz atın.Kısaca belirtmem gerekirse alexa’yı daha iyi hale getirmek için yapılan ve doğru olmadığını düşündüğüm,Google cezasıyla sonuçlanması muhtemel bazı çalışmalar diyelim..
Selamlar..
-
-
host tracker ile sitenize ziyaretçi çağırabilirsiniz , ben yapmadım ama yapan arkadaşlarım var ve başarılı .
- ‘alexa dayanışmaı yapalım mı ?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.