Alexa dayanışması.
-
Merhaba,
WordPress forumunda, yaklaşık 5 kişiyi ilgili görüyorum. Kendi aramızda; dayanışma yaparak alexa’mızı arttırma şansımız var. Herkes günlük 2 özgün içerik girmesi uygun görülür. Daha sonra; bu 5 kişi googleden, sitelerimize giriş yapacak ve 1 saat boyunca sayfa açık kalacaktır. Ara ara, siteyi gezecektir?
Sizce nasıl bir fikir??
Kabul veya uygun kişileri bulabilirsek, 22 aralıkda başlamayı planlıyorum.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
htmlfbml arkadaşım,bu yanıltmaca değil mi?Gerçekten insanlar sitemize gelip uzun vakitler geçirse ve bizler de,eh çalıştık çabaladık ama ne güzel Allah’ın izniyle karşılığını gördük desek bu ruhlarımızı,vicdanlarımızı daha çok tatmin etmez mi?
Belki sabır,emek,özveri,fedakarlık açısından uzun bir süreç olur ama yakalanan başarı gerçek ve hakedilmiş bir başarı olur diye düşünmekteyim naçizane.. -
Alexa rankım yüksek olduğu için bu yazıyı yazdım sanmayasın.Düşük de olsa böyle düşünürdüm.Yanlış anlamadığını umuyorum :)
-
Hocam, şöyle bir husus var. Özgün içerik eklediğinizde, hergün 5 kişi böyle yapsa; başarı da sadece %5 artarız. Bu da bize örneğin ben 4 ay çalıştım.4 aylık çalışmamın sonucunda küçükde olsa bir başarı getirir. Burada, herkes bir yerlere gelmek için çabalıyor. Fakat bunun yanıltmaca ile ilgisi yok. Yinede yorumunuz için teşekkürler.
-
-
-
Çarşamba başlıcaz. İster 2, ister 3 kişi olsun. Özgün konu açmayan bloglara da ellerimle aççam.
-
-
tam olaram açıklayıcı ve tarif edici bir yazı yazarsan bizde istediklerini yaparız .denemeye değer.
-
Hocam, alexa; sayfada ne kadar uzun kalma süresine bakıyor. Bizde googleden, birbirimizin bloglarına gireceğiz. Ve 1 saat boyunca sayfa açık kalacak, arada sayfaları dolaşacağız. Daha sonra, bu 1 hafta düzenli yapılacak. Ve 1 hafta boyunca 1-2 özgün makale girilecek. Özgün makale de alexa açısından iyi. Alexa ne kadar iyi olursa, sonuçda dünya sıralaması. Alexa iyi oldukça hitimiz ve başarımız da artar.
-
-
-
3 kişiyiz şimdilk. 22 aralıkda başlıcaz, sitelerinize comment olarak da yazabilirim, veya burdan bilgi.
-
Kabul ederseniz ve (bir arkadaşın eleştirisini de göz önüne alarak) adil bir şekilde ben de yardımlaşmaya hazırım.
yalnız şöyle bir husus var; güven! :) aradım sayfanda durdum diyip kelek atmasın kimse :)
-
Sayfa açık kalsın, son 1 saat durdu diyelim, son 58. dk bi sayfa dolaşsa yine yeter. :))
Alexa 1 haftada çok ilerleyecektir. 4 kişi olduk. 10 kişi olsaydık gözle görülecek bir fark olurdu. Yarın başlayacağız.
- ‘Alexa dayanışması.’ konusu yeni yanıtlara kapalı.