Alexa kodumu nasıl siteme ekleyecegim
-
mrb arkadaslar alexa kodumu aldım fakat siteme nereden ekliyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
wwww.videoklipiz.wordpress.com // pr4 ayrıca :D
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Merhaba,
Alexa kodları javascript olduğu sürece ekleyemezsiniz. Yan menüye resimli link vermeyi deneyebilirsiniz.
-
ekleyen bir sürü wordpress siteleri var onlar nasıl ekliyor yardımcı olrmusunz msn
(e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir)
-
Örnek verebilir misiniz? Siteler kendi “host”larındaysa ekleyebilirler. Ama wordpress.com’da barınan bloglar ekleyemiyorlar.
Alexa kullanıcılarına ne tip kodlar sunuyor bilmiyorum. WordPress.com’da çalışan kodlar sunuyorsa eklenebilir. Ama script’lerin çalışmadığını biliyorum.
Alexa dışında quantcast.com diye bir alternatif var. WordPress’e uyumlu mu bilmiyorum ama kullananlar Alexa’dan daha kesin ve daha güncel olduğunu söylüyorlar.
-
-
This blog has been archived or suspended for a violation of our Terms of Service.
Başka?
-
arkadaşım sen nesın ya adamın sitesnde sadece alexa resmı var sen gelmısın diyorsunkı alexa kodunu nasıl eklerım adam resıme alexa linkini vermiş ne kadar bilmeyen varya karalama senden çok biliyomusun gibi herşeye cevap yazma !
-
- ‘Alexa kodumu nasıl siteme ekleyecegim’ konusu yeni yanıtlara kapalı.