Anasayfa Yönetimi
-
Hocam, konuyu sabitleyiniz. AnaSayfaya özel. Örneğin bir yazı yazalım
Yazılar > Yeni yazılar > İçerik ve başlık girdik.
Görünürlük, Bu yazıyı ana sayfada sabitle kısmına bir click atalım.
İyi günler
-
-
@ihyaca sizin sitede yazı görememenizin sebebi aslında ilk aldığım blogla alakalı. Daha sonra bu aldığım blogunu host hesabını almak isterken farklı bir isimde bok almış oldum. Şu an digitalelma ve digitalelmadatcom diye iki blogum var. Aslında sadece digitalelma yı kullanmak istiyorum ve host hesabının bunun üzerinden olmasını istiyorum. Bu mümkün mü?
-
-
-
aldığım host hesabını yine benim olan başka bir blog a yönlendirmek aylık 9 dolar mı? Yanlış anlatmış olabilir miyim? Sadece aldığım iki blogdan birini iptal edip diğerini kullanacağım. Host hesabımı da ona taşıyacağım.
-
Hıı, hocam dnsleri yönlendirmeniz yeterli. Yazılarımı taşımak istiyorsunuz? Free blogları taşıyamazsınız ki. :)
-
taşıma değil aslında şöyle;
Şuan ismime tıkladığınızda kullanmadığım blog sayfasına gidiyorsunuz. digitalelma.com adresini almak isterken yanlışlıkla digitalelmadatcom adında bir blog aldığım ve host hesabımı bu blog üzerinden aldı. datcom olan gereksiz aslında. Bunu düzeltebilir miyim diyecektim.
-
Bir de hocam şu soruyu cevaplarsan çok memnun olurum
Kategori olarak oluşturduğum başlıkların altına yazılar yazıyorum o başlıklarında da yine sadece başlık olarak gözükmesi mümkün mü? Tıklandığında okunsun. Örneğin;
x kategorisi altında y ve z yazıları. x kategorisine girdiğimde sadece y ve z başıklarını görmek istiyorum
-
örneğin aşağıdaki arkadaşımın blogunda kategorilere tıklayınca başlık halinde açılıyor. Bende tüm yazılar çıkıyor
http://tilkinindilinden.wordpress.com/ -
İlk sorunuza cevap: yeni domaininizi dns ayarlarını değiştirerek taşıyabilirsiniz.
Yönlendirebilirsiniz daha doğrusu.
Üçüncü sorunuza bir cevap; Bileşenlere gelip, kategoriler sekmesinden, Hiyerarşiyi göster click atınız.
-
onu yapmakta faydalı oldu ama örnek olarak verdiğim adreste kategorilere tıkladığınızda başka başlıklar açılıyor
Buraya bir bakar mısınız?
-
Evet, açıkcası onu bende bilmiyorum. Çok yararlı ama. Öğrenirseniz, banada bildirin.
-
:) ok çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Bu arada blog um mac ve iphone üzerine. Eğer yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olmak isterim -
(e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir) eklerseniz, bi konuşalım isterseniz?
-
-
” yeni domaininizi dns ayarlarını değiştirerek taşıyabilirsiniz.”
peki; benim com’la biten bir domainim var. dns değiştirip buradaki bloguma yönlendirince ücret vermem gerekiyor mu yoksa, wordpress, bloguna yeni domain alınca mı ücret alıyor?
-
-
-
- ‘Anasayfa Yönetimi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.