Artık isyan ediyorum
-
Merhaba,
Arkadaşlar şu an ki sinirimi kimse düzeltemez. Sebebi ise, dizi port siteleri açıyorlar. Film izletemiyorsun, veya film sitesi açıyorsun neyse. Film ve dizi yazılarını ekliyorsun fakat içerikde hiç bir şey yok. Sadece hit kaynaklı. Birbaşka örnek maç siteleri, yeter arkadaşlar, kendizine çeki düzen verin. Kendizini ve herkesi kandırmakdan bezmediniz mi? Ben nie böyle bir konu açtım, rahatsız oluyorum.İçerik’den biraz sapma olabilir fakat, fazla ileri gitmemek şahsıyla. Ayrıca içerik yalan olmamalı. Lütfen arkadaşlar yapmayın böyle.
Bu arada herkesin bayramını kutluyorum
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Bir eûzü çekerseniz siniriniz geçer :)
Yaptığı işi önemseyen,benimseyen,kafa yoran,emek veren,dürüstlükten ayrılmayan insanlar başarıyı yakalarlar.Bu yolu izlemeyenler ise kısa vadede başarılı ve kazançlı görünseler de uzun vadede kaybeden taraf olurlar.
Üzülmeyin..:)
Sizin de bayramınız hayırlı mubarek olsun..
-
-
Eûzüye devam! :)) (Eûzübillâhi mineş-şeytârirraccîm)
Blogunuz işe yarayan bilgilerle dolu.Çizginizi bozmadan yola devam edin bu size yeter.Forumu da ihmal etmeyin derim.Teknik konularda üstadların yükünü hafifletmiş olursunuz,diğer kardeşlerimize faydanız olur.
Kolay Gelsin..:))
-
-
htmlfbml sitenizi ziyaret ettim. Gayet hoş bilgiler mevcut. Yardımcı olmuşsunuz ziyaretçilere. Kendi adıma teşekkür ederim :)
-
- ‘Artık isyan ediyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.