-
Arkadaşlar ben Gravatardan değiştirebiliyorum ama blogumda yorum yazdığımda o avatar görünmüyor. bunu nasıl ayarlayabilirim???
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
20 dk. var iki mesajınızın arasında. “Hadi” derken?
Forumdaki sabit duyurudan kullanıcı isminizi blogunuz ile ilişkilendirmek için yardım alın:
https://tr.forums.wordpress.com/topic/wordpresscom-kullanicilari-icin-destek-forumlari-hakkinda-yardim-1Blogunuzu ziyaret edip kullandığınız temaya, ayarlara vb. konulara vakıf olabilirsek alacağınız yardım hızlanır.
Saygılar.
-
-
Aynı durum bendede oluyor.ama en fazla 2 gün sonra blogumda avatarımın değiştiğini görebiliyorum.bu süre içinde benim avatarımın değiştiğini blogumu ziyaret edenlerin bazıları (özellikle yurtdışındakiler) görebiliyor,bazılarıda göremiyor.yani malesef değiştirir değiştirmez herkes tarafından görünmüyor.herkes tarafından görünmesi bazen 2 günü alıyor.yani bence sıkıntı yapmaya gerek yok.sadece biraz sabır gerekiyor o kadar.zaten ikide bir avatar değiştirmeninde bir anlamı yok.yani hiçbiriniz öğle yapmıyorsunuzdur tahminimce.o açıdan sorun yok bence.
Avatarını değiştirirsin ve değiştirdikten sonra profil sayfanın en altındaki profili güncelle yazan yere tıkladınmı geriye sadece beklemek kalıyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Saygılar.
-
Am eğer söylemek istediğin şey benim anlattığım şey değilse. yani avatar hiç görünmüyorsa.karakama’nın da söylemek istediği gibi blog temanı değiştirmen lazım.
Saygılar.
-
Daha doğrusu blogunda avatar görmek istiyosan,avatar gösteren bir tema seçmen lazım,veya temanın ayarlarını değiştirebiliyosan (ki ben nasıl değiştirilir bilmiyorum,çünkü benim temam wordpressin bize sunduğu beleş temalardan :) yani ayarlarıyla oynanamıyan cinsten anladığım kadarıyla) ayarlardan bakman lazım.böylesi daha anlaşılır oldu sanırım :)
Saygılar.
-
Ayarlar >> Tartışma yolundan ulaştığımız sayfada şu ayarlar mevcut:
http://karakamadeneme.files.wordpress.com/2009/07/avatar1.pngAvatar Gösterimi bölümünden blog için genel ayar yapılabilir.
Geçerli Avatar bölümünde ise blogunuzda yorum yapan ziyaretçinin avatarı yoksa varsayılan olarak nasıl gösterileceğini ayarlar. “Generated” yazanlar değişkendir. Yani her kullanıcı için farklı avatar atar :)Appearance >> Bileşenler yolundan ise “son yorumlar” bileşenindeki avatar ayarları yapılabilir:

- ‘Avatar Değiştirme?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.