bağlantının üzerine geldiğimde o sitenin resminin çıkması
-
arkadaşlar yazdığım bir yazı içinde başka bir siteye bağlantı ekliyorum, bir bağlantının üzerine geldiğimde o sitenin ekran görüntüsü çıkıyor. “snap shots” bunu nasıl engelleyebiliriz. yani normal bir bağlatı olmasını istiyorum.
-
Snap Buraya git kendine göre istenen yerleri doldur sonra sana verilen kodu temana yerleştir :) Bunun eklentiside vardı galiba ama ben onu kullanmadım hiç ;) İnşallah işine yarar kolay gelsin
-
sanırım yanlış anlaşıldı :( ben bunu kaldırmak istiyorum. ayrıca temaya bir eklenti yapamıyorum, çünkü http://5dakika.wordpress.com sitesi wordpress.com üzerinde çalışıyor o yüzden müdahale etme şanşımız yok.
başka fikri olan var mı arkadaşlar…
-
dashboard’dan gorunum altinda yer alan ekstra’lara tiklayarak bu ozelligi kaldirabilirsiniz.
-
Görünüm-Extras a tıkla.Buradan gerekli yerin tik ini kaldirarak bunu yapabilirsin ;)
-
yandaki menüye resim ekleyecegim ve bir yazi yazip tikladigim zaman acilir. yanlis yere yazdim ama umarim yardimci olursunuz
-
darmaderesi ,Menu-widgets sonra alttan bir metin sec, istedigin yere koy, ve o metni ac icine :;
. Bundan sonra degisiklikleri kaydete tikla ok, bilmem anlatabildimmi. -
darmaderesi, maalesef gønderdigim kodlari tam olarak kaydetmedi, yarisini gøstermedi, baska nasil anlatabilirim bilmiyorum, kusura bakma.
-
yukarikayalar tarif ettigin icin tsk ederim yanliz dedigin gibi olmuyor,mesela sizin sitenizde sag tarafta yemek tarifi diye resim koymusunuz tikladiginizda baska sayfa aciliyor onu bir türlü beceremedim simdiden tesekkür ederim.
-
darmaderesi, evet bende sana o kodlari gøndermek istemistim, ama burda kabul olmadi, yani kod yazilarini gøstermedi, simdi tekrar gøndermeyi deneyecegim,yine kabul olmazsa, bilemiyorum.
Yine olmadi arkadasim, uzgunum.
Kolay gelsin.
-
-
- ‘bağlantının üzerine geldiğimde o sitenin resminin çıkması’ konusu yeni yanıtlara kapalı.