Bana Site ve tema kurulumu yaparmısınız?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

arkadaşlar ben bu siteye tema ekleyemiyorum bana biri yardım edebilirmi benim yerime birisi yeni site ve istediğim temayı ekleyebirmi?Lütfen çoklazım..

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Sizin yerinize biz yapamıyoruz,böyle bir sistem yok ancak size yardımcı olabiliriz.Sandığınız kadar zor bir iş değil.Sol taraftaki menüde “Görünüm”başlığını bulabilir misiniz?

ya onları biliyorum ama tema yüklesemde orda görünmüyor hatta şuanda hiç tema görünmüyor valla yardımcı olurmusun adresi versem tema yükleyebilirmisin siteyi oto kurdum lütfen ytemayı yüklermisin?

Yok yükleyemiyoruz ancak boşuna telaşlanıyorsunuz,doğru yerdesiniz ve burada size yardımcı olabilecek insanlar var.Temaları kontrol ettim sanıyorum sistemden kaynaklanan bir sorun var,temalara ulaşılamıyor.Sorun sizden kaynaklanmıyor yani merak etmeyin.Genelde bu tarz sistem hataları uzun sürmüyor.Kısa bir süre sonra tekrar deneyin.Arıza giderildikten sonra temanızı nasıl yükleyeceğinizi tarif ederiz.

bana baştan nasıl site kuracağımı anlatırmısınız?

WordPress’in sizi yönlendirmelerini adım adım takip etmeniz yeterli.Anladığım kadarıyla burada olduğunuza göre siz bu aşamaları geçmişsiniz.Şu anda temanız olmadığı için ortada birşey yokmuş gibi görünüyor ancak temanız yerleşince geriye sadece ayrıntılar kalacak,onları da bu forumdakilerin yardımıyla kolayca çözebileceksiniz inşallah..

@cqnstant1ne
    sanlimuhendislik.wordpress.com is no longer available.
    The authors have deleted this blog.

anlasildigina göre blog unuz kendiniz silmissiniz. Sildiginiz bir blog icin Thema aramaniz sasirtici degilmi?

Ayni isim ve ayni E-Posta altinda yeniden blog acamazsiniz! Farkli isim ve E-Posta adresiyle deneyin.

Selamlar

• ‘Bana Site ve tema kurulumu yaparmısınız?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.