Bileşenler/widgets menüsüne giremiyorum
-
Konuya ilişkin yeterince kısa ve açıklayıcı galiba. WordPress’te her yere girebiliyorum fakat bileşenlere giremiyorum. Ayrıca eklediklerim de kayboldu ve tema (greyzed) bileşen açısından en temel haline döndü. Fakat mesela farklı bir tema seçtiğimde eklediğim bileşenler tekrar gözüküyor (tabii bileşen menüsüne yine ulaşılamıyor). WordPress’ten kaynaklı bir sorun mu bu?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
WordPress.com’ da sorun olabilir. asagida uyari mesaji mevcut. Ote yandan sorun tema degistirirken kaynaklanmis olabilir. Pasif Eklentiler’e baktiniz mi? Gerci bilesenler’ e giremediginizi yazmissiniz. Daha yapmadiysaniz, cookie’leri history’i silmelisiniz. Baska bir internet tarayici ile de denemelisiniz.
WordPress.com service has returned to normal. All content is safe on all blogs. A very small number of blogs continue to experience difficulties, and we are all working around the clock to bring those back to full service as well. You may notice some stat irregularities for a bit as the system re-generates the numbers for the recent period.
-
Evet sorun wordpress kaynaklıymış, teknik desteğin yardımıyla çözüldü. Yine de teşekkürler ilgilendiğiniz için.
- ‘Bileşenler/widgets menüsüne giremiyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.