Bir Blog Yazılarımı Ve Alan Adımı Kullanıyor

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Bir sorunum var.Bir blog yazılarımı ve alan adımı birebir kullanıyor.Yalnızca kullanıcı ismi değişik.Fakat alan adını gören ve blogumu bilen kullanıcı adına bakmadan tıklar.Bu durumda yapabileceğim birşey var mı?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Bu konuda kesin bir bilginiz yoksa bile fikrinizi almak isterim.Yazılarımın kullanılması sorun değil ama bu şekilde aldatmaca yollu iş yapanların blog adımı kullanmaları beni rahatsız ediyor.Google forumda sordum bir kişi baktı.Facebook’tan açılmış olduğunu ve yapacak bir şey olmadığını söyledi.Eğer bakmak isterseniz i google’a tasavvufokulu yazınca benim blog 1.sayfa 1.satırda Bu kişilerinki 2.sayfa üstten 6.sırada Gıybetin nedenleri nelerdir konusu.Diğer sayfalarda da varlar.Benim kullanıcı adım ihyaca.Bir tek kullanıcı adımız değişik yani.

WordPress’e veya başka bir yere şikayet etmem gerekir mi?Bu konuyu önemsiyorum,yardımcı olup yol gösterirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

Önceden rusça yazılar vardı onu da kaldırmışlar.Tam tasavvufokulu olmuşlar.Neden benim adımı seçtiklerini de anlamadım.Henüz emekleme devresinde mütevazi bir blogum.” peixesloucos” ve “yukarıkayalar” umarım bu aralar foruma girersiniz,tavsiyelerinize ihtiyacım var.

blogunuzu kopyalayan wordpress blogu mu? eger oyle ise wordpress’e sikayet etmelisiniz.

Blog olmadığını düşünüyorum.Org yazıyor çünkü.İçerik çğunluk türkçe değil,bir de engel sayfası koymuşlar,üzerinde rusça yazılar.tıklamadan giremiyorsunuz.Ne yazdığını bilmediğim için tıklamadım.Ya kusura bakmayın sizleri de meşgul ediyorum.Ama böyle bir durumda ne yapmalıyım,daha da doğrusu bir şey yapmalı mıyım bilemedim.

• ‘Bir Blog Yazılarımı Ve Alan Adımı Kullanıyor’ konusu yeni yanıtlara kapalı.