bir gönderinin göründüğü sayfalar.

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

İyi Günler,

Benim Bloğumda 3 kategori(genel, şarkı, oyun) ve ana sayfa hariç 2 sayfa var: ‘oyun’ ve ‘şarkı’. ben ‘şarkı’ kategorisine sahip gönderiler sadece şarkı sayfasında görünsün oyun sayfasında görünmesin, ‘oyun’ kategorisine sahip gönderiler sadece oyun sayfasında görünsün şarkı sayfasında görünmesin istiyorum. bunu nasıl yapabilirim.

Teşekkürler.

Merhaba, bunun 2 farklı yolu var.

1) Kategori linkini bir sayfaymış gibi menüye eklemek. Tasarlayın >> Özelleştir >> Menüler yolundan “Birincil Menü”ye gidip “Öğe ekle” butonuna tıklayın. Çıkan seçeneklerde “Kategoriler” sekmesinde istediğiniz kategoriyi ekleyin.

2) Bir kategorideki gönderileri belirli bir sayfaya eklemek. Sayfayı düzenlerken blok ekleme butonuna tıklayın, arama kutusundan “Blog Gönderileri” adlı blok’u bulun ve ekleyin.

Birinci yöntemde sayfanın görünüşünü düzenleyemiyorsunuz, çünkü zaten sayfa değil, sadece kategori linki. İkinci yöntemde ise istediğiniz sonucu elde etmek için blok ayarlarıyla biraz oynamanız gerekiyor.

Örnek olarak bu 6 ayarı deneyebilirsiniz. Kategori kısmından istediğinizi seçin. Ekran görüntüsünde görünmeyen ayarlar da var, kısaca uğraşarak halledebilirsiniz.

Çok teşekkürler hocam şimdi hallediyorum. Elinize sağlık.

Hocam yazdığımız yazıyı “Blog Gönderileri” ekleyince açılan yerlere mi yazacağız?

sayları silip tekrar “blog gönderisi” ekleyerek ve etiket kısmına şarkı ve oyun yazarak 2 ayrı sayfa açtım ama gene şarkı etiketli gönderi iki sayfada da görünüyor.

Yazıların temiz şekilde ayrı mı? Yani kategori ve etiketleri tamamen farklı değil mi? Sayfa düzenleme sayfasına tekrar geldiğinizde mesela kategori bölümünde seçtiğiniz kategoriyi görebiliyor musunuz? Benim örnekte “Fotoblog” görünüyor, onun gibi yani.

• ‘bir gönderinin göründüğü sayfalar.’ konusu yeni yanıtlara kapalı.