Bir Soru ?
-
Arkadaşlar Bir Sorum Olucak. Başlık Ve Metin Arasındaki Boşluğu Nasıl Kaldırabilirim ? Yani Başlık Giriyorum Ve Metin Yazıyorum Siteme Ekliyorum Ve Başlık Ve Metin Kısmındaki Yazının Arasında Boşluk Var.
Örnek:
WordpressWordPress Forum
Sitemde Böyle Görünüyor.Bu 2 Yazı Yine Alt Alta Olsun Ama Bitişik Bir Şekilde Olsun Aradaki Boşluk Olmasın.3.0 sürümünü kullanıyorum :( Teşekürler
-
You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz..
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, <a href=”http://support.wordpress.com/com-vs-org/”şu bilgiden yararlanabilirsiniz.
Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
-
-
Deniyorum Şimdi Sanırım Olucak : ) Eror Verdi Onu Halletmeye Çalışıyorum Dediğin Gibi Oluyor Çok Teşekürler Kaç Günden Beri Tema’ile Oynuyorum Başaramadım Çok Ama Çok Mersiii : ) ) ) ) ) ) )
-
Arkadaşım Söylediğin Gibi Yaptım Fakat Bu Sefer Tüm Yazıları Birleştiriyor
Örnek:
Ceza – Bir Var Bir Yok
Link:Bir Var Bir Yok
Albüm : Onuncu Köy/2010
Ceza – Çivi Gibi Çak
Link:Çivi Gibi Çak
Albüm : Onuncu Köy/2010
Ceza – Dünden Ne Kaldı
Link:Dünden Ne Kaldı
Albüm : Onuncu Köy/2010Benim İstediğim:
Ceza – Bir Var Bir Yok
Link:Bir Var Bir Yok
Albüm : Onuncu Köy/2010Ceza – Çivi Gibi Çak
Link:Çivi Gibi Çak
Albüm : Onuncu Köy/2010Ceza – Dünden Ne Kaldı
Link:Dünden Ne Kaldı
Albüm : Onuncu Köy/2010Bunu Nasıl Yapabilirim Acaba ?
-
Yani Söylediğin Gibi Başlık Ve Metin Bitişik Oluyor,Ama Diğer Yazılar Ayrı Olduğu İçin Arasında Mesafe Olması Gerek.Yazdıklarım Ayrı Metin Olarak Kayıtlı Ve Öyle Olduğu Halde Bitişik Gösteriyor Onları.
-
-
Yani Biri Başlık Diğer Yazı Metin Kısmında Aynı Anda Hem Başlığı Hem Metindeki Yazıyı Nasıl Seçerim Bilmiyorum Ki :(
-
Siteme Bak Anlarsın Ne Demek İstiyorum http://www.indirmp3bedava.com Sanatçılara Tıkla Oradaki Tam İsmi (Ceza – Dünden Ne Kaldı)
Ve Altındaki Link (Link:Dünden Ne Kaldı
Albüm : Onuncu Köy/2010) Arasıdaki Boşluğu Görürsün Arayı Kapatmak İstiyorum Ama ‘Başlık Gir” Kısmına Yazdım Başlığı Link Ve Albüm v.s. Metin Kısmında Yazılı -
Arkadaşlar sorularımın yeri burası mı bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfamızın takipçierinden sıkça “blogunuza nasıl üye olabilirim?” sorusu geliyor. wordpress’in izleme butonu olmadığına göre bizi nasıl takibe alabilirler?
Teşekkürler. -
-
- ‘Bir Soru ?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.