birkaç sorum var..

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

merabalar bikaç sorum olacaktı birincisi aşağıda resimde verdiğim benim sitenin göbeğinde temanın özelliği olan kocaman turuncu yazı ve yanında hey there ile başlayan yazı, bi kere o turuncuyu tamamen silip yok edebiliyorum ama rengini ve boyutunu deiştirmek istesem ne yapmam gerekiyor, dierine gelince tamamen silmek istiyorum..

ikinci olarak aşşağıdaki resimdede tool üzerinde anasayfa galeri hakkında gibi şeyler bulnuyor, ama bunların yerini ben belirleyemiyorum, en son eklenen kendiliğinden sağ tarafa kayıt oluyor, bende tarihle ilgili bişi var diye edit yapıp tarihi deiştiriyorum tabi sonuç nafile..

son olarakta siteye wallpaper eklemek istiyorum ancak small image kodu olmadığı için resimler siteyi aşıyor ve haliyle kocaman oluyor, eğer böyle bir kod varsa sevinirim, eğer yoksada direkt olarak bunu nasıl ekleyebilirim..

sorularım bu kadar cevapları için şimdiden teşekkürler..

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

The blog you specified at gabriel.freeoda.com does not appear to be hosted at WordPress.com.

This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

This is an automated message.

kullanıcı adınızı sitenizle ilişkilendirmezseniz burdan yardım alamazsınız. ve siteniz wordpress.com sitesi ise burda cevap bulabilirsiniz.

• ‘birkaç sorum var..’ konusu yeni yanıtlara kapalı.