Blog boyutu
-
Blog sayfam anlamadığım bir sebepten dolayı büyük fontlarla gözükmeye başladı diger sayfalarda sorun yok sadece blog sayfamın görüntüsü büyük fontlarla cıkıyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
yönlendirdiğim link e tıklayınca normale dönüyor fakat wordpress uzantılı linkte aynı sorun ile karşılaşıyorum nedendir anlamadım hayırlısı olsun. bu arada blog sayfanız cok güzel Allah (c.c) daim etsin ben de bir ara http://radyodergah.blogspot.com adlı bir radyo kurdum kendi kendime takılıyorum :P selametle..
-
-
ihyaca senden bir ricam var yardımcı olursan cok sevinirim benim blog sayfamdaki kısayolları senin blog sayfandaki gibi ayarlayamadım rss nin altında kısayolları ben yapıyorum fakat her seferinde ziyeretçi sayfası cıkıyor senin sayfandaki gibi hikayeler,dualar , aile şeklinde cıkmıyor nasıl ayarlayabilirim ?
-
Kategoriler bölümünü diyorsanız,yani hikayeler,dualar,aile gibi sizinki de benimki gibi görünüyor.Standart bileşen kullanıyorum.Ayrıca kısa yol yapmadım.
-
@zabitpustu blogunuz oldukça iyi. Kullandığınız temayı ben de daha önce kişisel blogum için kullanmıştım. Herhangi bir problem göremedim, gayet güzel.
Kolay Gelsin…
-
sevgili ihyaca gözüküyor katılıyorum fakat üzerine tıklayınca hepsinde yorum yapın sayfası cıkıyor sizinkinde ise konu ile alakalı sayfaya bağlanıyor mesela dua bölümü veya aile bölümüne tıklayıca o sayfa acılıyor. (e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir) selametle..
-
-
Kategorilerden birisinin üzerine tıkladım.Konu ile alakalı yazılar geldi.Yazının sonundaki yorum bölümünü diyorsanız zaten o bütün sayfalarda oluyor.
- ‘Blog boyutu’ konusu yeni yanıtlara kapalı.