Blog Resetleme Mümkün mü?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Bu blogu yeni açtım, başka bir blogdaki tavsiye üzerine “http://wpcandy.com/articles/easier-theme-development-with-the-sample-post-collection.html” adresinden örnek konular ve yazılar içeren bir xml dosyasını “içe aktar” yaptım. fakat o andan itibaren bloguma ulaşamaz oldum. yani, yönetim paneli açılıyor fakat “sayfalar” sekmesi açılmıyor, ayrıca blog dışarıdan da görünmüyor. Sormak istediğim, bu blogun resetlenip resetlenemeyeceği?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

merhaba, ben blogunuza “sinestezi e-dergi” girebildim.
    kontrol panel sorunu icin internet tarayicinizin cookie’lerini silip deneyebilirsiniz.
    sayfalariniz (Künye Yazarlar İletişim) widget’te gorunmekte.
    eklemeye calistiginiz dosya sanirim wordpress.org ile blog yonetimleri ile ilgili ve template’inizi bozmus olmali.
    baska bir template e gecip tekrar kullandiginiz template’i secebilirsiniz.
    bu arada widgetlarinizin bir kopyasini almanizi oneririm.

ilginiz için teşekkür ederim fakat ben eksik anlatmışım.. kusura bakmayın.. problemli olan blog “netgazete.wordpress.com” adresindeki blog.. gerçi ben de biraz uğraştım farklı bir tema uygulayınca açıldı. yalnız her temayı uygulayamıyorum (önizlemesi dahi açılmıyor). ayrıca yönetim panelinde “6 sayfa” yazıyor ancak 4 tanesini görebiliyorum ve paneldeki “sayfalar” sekmesinin altındaki “düzenle” seçeneğine bastığımda da sayfaların listesini görmem gereken sayfa açılmıyor.

bir de “başka bir template’e geçin” derken temadan mı bahsediyorsunuz?

soruna verebilecegim yanit yine ayni sekilde olacak, template ile temadan bahsediyordum.
    bazi temalarda sayfalar ust menude yer almayabilir ancak yonetici panelindeki sayfa karisikligi bununla ilgili olmamali.
    duzenleye tikladiginizda tum sayfa sayisi/ yayimlanmis sayfa sayisi ve var ise taslak halindeki sayfalarda cikabilir. sizin 2 tane sayfaniz acaba taslak halinde mi?

sonuc olarak yeni bir tema ile tum widgetleri de kaldirarak deneme yapmaniz halinda sayfalar cikmaz ise bence wordpress’e asagidaki adresten sorununuzu iletin. blogunuzu ve yuklediginiz xml ile ilgili bilgileri de vermeyi ihmal etmeyin.

Contact

ilginiz için tekrar teşekkür ederim..

evet, tema değişikliği probleme çözüm olmadı. sayfalar taslak olmalı ki, düzgün çalışan bir temada o sayfaları göremiyorum. taslak olup olmamasından emin olamamamın sebebi de söylediğim gibi “sayfalar” sekmesinin altındaki “düzenle” menüsüne ulaşamıyor olmam. aslında buradan hareketle problemin sadece tema ile ilgili olmadığı sonucuna varılabilir belki.

ben yine de supports’a başvurdum, ilk mesajımda yeteri kadar açıklama yapmamıştım, daha ayrıntılı bilgi istediler, detaylı olarak anlattım. sorunun çözümü benim yapabileceğim birşeyde saklı ise ben yine burada paylaşırım. benzer durum başkalarının da başına gelebilir.

ben tekrar teşekkür ediyorum ilginiz için.. simdilik iyi günler..

supports’a başvurum ardında sorunun net olarak anlaşılması ve de bir konfirme isteğinden sonra toplam 3 mail ile çözüme ulaştık. istediğim gibi blogu sıfırladılar.

yardım isteyen arkadaşlar supports’a güvenebilirler :)

teşekkürler..

• ‘Blog Resetleme Mümkün mü?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.