Blog şikayet
-
http://en.wordpress.com/abuse/
Hakkımda açılmış adımın soyadımın geçtiği bir blog var. Defalarca şikayet ediyorum ama kapatılmıyor. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
-
-
Ne gibi şeyler sunabilirim? Bir de arkadaşlarla beraber spamı yaptık ben de küfürü de işaretledim. Ama hala yanıt yok. Lütfen bu konuda bana yardım edin.
-
Buradan tavsiye dışında bir yardım almanız zor. Şikayeti yakın zamanda yaptıysanız bir süre sabredin, incelenmesi zaman alabilir. Tek kişi olarak dahi şikayette bulunsanız mutlaka incelenir.
İçeriği olan bir blogunuz, referans verebileciğiniz profilleriniz varsa ekleyin mesajınıza. Varsa örnek olarak hakaret içerikli bir postun linkini ve ingilizce açıklamasını ekleyin.
Cevap almamaya devam ederseniz alternatif iletişim kanallarını deneyin. Twitterdan yazın vb.
-
Benim bloğum yok. Sadece yardım için üye oldum. Twitter kullanıcısı değilim. Ancak facebookum var. Onu referans olarak göstereyim. Bana özelden ulaşabilir misiniz?
-
-
Eğer halen cevap almadıysanız şikayet konusu blogun adresini bana aktarın. Uygun olduğumda premium hesap üzerinden direkt destek talebinde bulunmayı deneyebilirim.
http://fotomaticom.wordpress.com/contact/ -
Dün adresi göndermiştim. İlginiz için çok teşekkür ederim. Umarım olumlu sonuç alırız.
-
-
-
-
Ben bir yanıt alamadım. WordPress kurallarına göre “ofansif dil kullanımı” bir blogu kaldırmak için yeterli bir neden değil. Blog bu kapsamda değerlendirilmiş olabilir.
İyi İngilizce bilen biri vasıtasıyla, blogdaki yazıdan hakaret içerikli olduğunu düşündüğünüz alıntılar ve tercümesiyle birlikte detaylı bir başvuru yapmanızı öneririm. Internet hukukunda yetkin bir avukat yoluyla da başvurabilirsiniz.
-
Sayın gamzedem aynı sorun bende de mevcut. Şahsımı tehdit eden ve para kopartmaya çalışan bir şahıs üç yıldır hakkımda bir çok wordpress sitesi açtı. Defalarca wordpress’e yazmama rağmen sonuç alamadım. Bana (e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir) mail adresinden ulaşabilirseniz eğer wordpress.com un tamamen erişime kapatılması için açmayı planladığım davada birlikte hareket edebiliriz. WordPress.com ne yazık ki ülkemiz de yapılan bloglara gerekli özeni göstermiyor isimsiz hakaret siteleri sürekli açık kalıyor.
-
-
internette indexlenen herşeyin telif hakkı ilk yayımlayana aittir.
TC kimlik numarası gibi ulusal kimlik numaraları
Banka hesap numaraları
Kredi kartı numaraları
İmzaların resimleri gibi ölcülerin dışındaki bilgilere müdahale etmeniz zor.
- ‘Blog şikayet’ konusu yeni yanıtlara kapalı.