Blog Yazılarını İlahi Eşliğinde Okumak
-
tasavvufokulu adlı bloguma yazılar okunurken eşlik edecek ilahi eklemek istiyorum.Bloga ulaşıldığında ilahi de çalmaya başlayacak.Bunu nasıl yapabilirim ve bu blogumun hızını ne derecede yavaşlatır?Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
-
:)
sahsen ben bir siteye/bloga tikladigimda muzik calmasini itici buluyorum. blog yazilarini rss ile almayi da tercih ediyorum zaten.
muzik ile ilgili tum bilgiler surada mevcut:
sanirim mumkun olabilir.
bu arada bu forumlar gonulluluk esasi ile islemekte.
-
Gönüllülük esası ile işlediğini biliyorum.Bir tek sizin isminizin altında moderatör yazıyor olması görevliymişsiniz izlenimi yaratıyor.Yanlış anlamış olabilir miyim bu durumu?Yardımlarınız çok oldu,gözardı ediyorum sanmayın.Hımm,müzik çalmasını itici bulmanız beni düşündürdü.Başkaları da aynı şeyleri düşünüyor olabilir.Tüm yardımlarınız için çok teşekkür ederim..
-
turkce forumlar ne yazik ki cok aktif islemiyor ama ben bloga birseyler yazarken mutlaka bakmaya calisiyorum.
forumda aktfi olan yukarikayalar belki size yardimci olur.
-
Haklısınız.Evet yukarıkayalar’ın da gerçekten yardımları oldu.Ama uzun süredir sorular cevapsız kaldı.Kolay gelsin..
-
Arkadaslar tesekkur ediyorum, sagolun, inanin bende forumlara herzaman giremiyorum,ama arada bir bakiyorum yinede.
Konuya gelince, ønceden ben bu http://www.box.net/ siteden bloguma girildiginde ilahi okunan bir sistem yerlestirmistim, istege gøre ayarlanabiliniyordu,ama ben sonradan bu sistemi blogumdan kaldirdim, bu site suan bu hizmeti veriyormu vermiyormu kesin bilmiyorum,yinede bir bak belki isine yarayabilir. ama alternatif olarak birde buraya bak http://www.mixpod.com/ bunu ben blogumda kullaniyorum,ama siteye girildiginde calma sistemi varmi emin degilim herhalde olur, arastirmakta faydasi var :) Kolay gelsin.
-
Hoşgeldiniz :) Bilgiler için teşekkür ederim,araştıracağım.Müzik blogu ne ölçüde yavaşlatıyor acaba?Sizin vazgeçme sebebiniz bu muydu?
-
Sagol :)
Blogu yavaslattigindan degildi,her sayfayi actigimda log in giris yapmam gerekiyordu onun icin terk ettim, simdiki daha kullanisli hem youtube videolarini video formatinda gøsteriyor.Siz bir deneyin.Kolay gelsin
-
- ‘Blog Yazılarını İlahi Eşliğinde Okumak’ konusu yeni yanıtlara kapalı.