Blog yazımızda satır aralığı çok geniş.

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Yazilarımızda özellikle de şiir yazarken satır aralığı oldukça geniş olduğundan, okuyucuların göz zevkini ve de uzunmuş gibi görünmesi sağlıyor. Okumaktan özellikle de uzun yazılardan sıkılan okuyucu kitlesine sahip bir millet olduğumuzu göz önünde bulundurursak buna acil bir çözüm bulmamız gerekiyor. Lütfen konu hakkında yardım ediniz.
    Şimdiden teşekkür ediyorum.

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Sevgili Ayşegül,

Blogunu bu vesileyle tekrar ziyaret etmiş oldum. Göze kötü görünmüyor,d iğer türlü çok iç içe bir görüntü oluşturup okuyanları rahatsız edebilir belki..Kolay gelsin :)

Merhaba İhyaca,

Seni tekrar görmek güzel. Fakat şiirler bölümündeki satır aralığından çok rahatsızım özellikle bu bölümdeki aralık insanların gözünü yormakta geniş alan kaplamaktadır.

Merhaba,

Benim blogumda metin bolumunun araligi daha kisa olan bir tema bulunmakta. Ornegin genisligi cok olan bir fotograf koydugumda bu sorun yaratiyor ama benim genisligi 500px olan fotograf yuklemem nedeni ile genislik goze guzel gozukuyor.

Bence blogunuzda kullandiginiz tema da goze guzelmekte. Yine de cozum icin su temalara bakmanizda fayda var:

Merhaba sevgili Ayşegül.
    Evet… özellikle şiir yazılımlarında satır aralarının geniş olması beni de rahatsız ediyor. Bu durum WordPress deki çalışma editöründen kaynaklanmaktadır. WordPress; Paragraf, Adres ve Önformatlı olarak üç imkan sunuyor. Yazılarınızı kendi yazılım Editör ünüzde istediğiniz satır genişliğinde yazarak bu problemi çözebilirsiniz.
    Şöyle ki;
    Makalenizi Windows’un Word pad Yazılım editöründe yazarak (RTF) uzantılı (formatlı) olarak kayıt yaparsanız; ve bu Makalenizi kopya olarak WordPress deki editöre taşıyarak durumu kendiniz kontrol edebilirsiniz.
    Önemli not:
    Kopyanızı yapıştırmadan önce, sol alt sırada olan BİÇİMLENDİRME kutusunu açınız ve; -Önformatlı- modunu aktifleştirildikten sonra kopyanızı yapıştırınız.

Kolay gelsin!

cubuklukoyu,
    verdiğiniz bilgiler benim için de çok faydalı oldu.
    teşekkür ederim

@ fatmaburchak,

Rica ederim efem…
    Uygulamayı görmek isterseniz(?) alttaki bağlantıyı açmanız yeterlidir.

Mart Çiçeği(m)

Saygılar

• ‘Blog yazımızda satır aralığı çok geniş.’ konusu yeni yanıtlara kapalı.