Blogum açılmıyor!
-
http://mediasaur.wordpress.com/ adresindeki bloguma yaklaşık yarım saattir erişilemiyor. Pek sanmıyorum ama herhangi bir nedenden kapatılmış olsa, en azından bilgi verilmez mi(Hiçbir uyarı/şikayet almış değilim ayrıca)? Diğer WordPress bloglarına baktım, genel bir sorun mu var diye ancak hepsi açılıyor. İlgilenip sorunu çözebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Firefox 3.5, IE 8, ve Google Chrome 4.1 ile ve bağlantımı tazeleyip cache’i temizleyerek denedim açılmıyor. Google Chrome “Hata 102 net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Bilinmeyen hata” biçiminde bir uyarı veriyor. Proxy kullanarak erişebiliyorum ancak. Bloguma Türkiye’den erişim bir şekilde kapatılmış olabilir mi?
-
Ben erişebiliyorum blogunuza Opera kullanıyorum. Gayet güzel açılmakta. Hatta son yazınızda
“Ezel mi, Ebet mi? – 2”
-
Turklerklani teşekkürler, farkettim ki sorun yanlış bir Windows Hosts file girdisinden kaynaklanıyormuş, hallettim. Sorun wordpress ile ilgili değildir ve çözülmüştür…
- ‘Blogum açılmıyor!’ konusu yeni yanıtlara kapalı.