Blog'um Hakkında Görüşleriniz!?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Uzun zamandır varolan ama son zamanlarda uğraşabildiğim Blog sayfam hakkında olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi bana bildirmenizi rica etsem!? Ayrıca abone de olabilir hatta buradan değil blog sayfa üzerinden de eleştirilerinizi beklerim…

emregulkan.wordpress.com

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Selamlar,

Tema arka plan ve header görselini kendinize göre değiştirmeniz güzel olmuş.

Gördüğüm kadarıyla blogunuz özgün içerikten oluşuyor ki bu da istenen bir şeydir.

Belki blogunuza domain upgrade yapmak isteyebilirsiniz. Onun dışında pek bir eksik hissetmedim.

Evet bende onu düşündüm aynı fikirdeyim eleştirileriniz için teşekkür ederim. Sizin sayfaya da baktım siz yapmışsınız galiba ama benim tek bir şeyi yapamadım bulmama ve işaretlememe rağmen olmuyor; gönderilerin – yazıların – tamamı değil de bir kısmı gözükmesi için ufak bir ayarı varsa söyleyebilirseniz çok makbule geçer.

Yazı editöründe html görünümüne geçtiğinizde “more” kodunu görüyorsunuz. “more”dan sonra “tire”den önce bir boşluk bırakıp kendi özgün mesajınızı girebilirsiniz. Sadece boşluk bırakırsanız görünmez olur.

Bütün yazılar için ayarlanabilecek bir özellik değil, tek tek uğraşmanız gerek.

Merabalar benimde birkaç görüşüm var:
    1. Ana sayfanız fazla yazı dolu. Yazıları özet şeklinde paylaşmanız daha doğru olur. Düşünsenize ben şimdi sitenize girdimi o yazının tamamını okuyabiliyorum. Böylece o yazına tıklamıyorum. Ama özet olsaydı tıklardım. Ayrıca fazla yazı yüzünden site hızınız düşer ve seo açısından çok kötüdür.
    2.Ana sayfada etiket olması iyi değildir. Ana sayfa bağlantı olunca google spam sanabiliyor. Bizzat tecrübe ettim.
    3. Blogunuzda başka sitelerin rss bağlantıları var. Bu siteler size ait değilse kaldırın derim. Dışarı bağlantı -özellikle ana sayfada- iyi değildir.
    4. Görünümü özelleştirmeniz iyi olmuş.

Değerli görüşleriniz için teşekkürler; 1.maddenize bende katılıyorum ki yukarıdaki arkadaşa onu sormuştum bir yol söyledi daha denemedim bencede özet olması her daim iyidir ama bir türlü yapamadım sizin farklı bir yapma yolunuz varsa dinlemek isterim. 2. Maddenizi anlamadım zira zar zor alışabilmekteyim nereden nasıl etiketleme daha açarsanız çok makbule geçer. 3. Madde için ise ben isteyerek yaptım gelenler farklı haberler de görsünler diye ama neden iyi değildir acaba ?
    4. Madde içinse tekrar teşekkür ederim, ellerinize sağlık. Hayırlı ramazanlar…

Eleştirileri dikkate aldım ve şimdi onurkarataş arkadaşımın dediklerini uyguladım oldu teşekkür ederim eleştirileriniz için çok teşekkürler.

mesajınızı yeni gördüm bildirim gelmiyorda.
    1. Özel yapmak çok kolay. Yazı yazarken sağ üstte baştan sayarsanız dördüncü buton devamını oku yazısıdır. Onu yazınızın bir kısmından sonra yaparsanız ana sayfada devamını oku butonu gelir.
    2. Sitenizin sağ tarafında (widgette) etiketler var. Kontrol panelinizden Görünüm>Bileşenler e girerseniz oradan etiketleri kaldırabilirsiniz.
    3. çok önemli olmamakla birlikte dışa link vermek iyi bir şey değildir. Hem ziyaretçiler açısından da pek önemli olacağını sanmıyorum.

4. Sizede haırlı ramazanlar :)

Eyvallah nacizane yorumlarınız için; çok yavan olmasın diye widget ve rss bağlantılarını koydum elbette görecelidir ;) ayrıca bu more kodunu kullanıyorum birincisine koydum ama 2.yazıma koydugumde metin görünümde iken güncelledikten sonra bozuluyor nedendir acaba bir fikriniz var mı?

Parça parça yazıyorum ama şu bilgiyi düzeltmek isterim < more > dedikten sonra içine deği sol başa yazımızın bir kısmını yazınca çıkıyor yani şu şekilde; Deneme bir iki <!–more–> dedikten sonra ana sayfada sadece deneme bir iki diye kısaltma çıkıyor. Bundan sonra okuyan arkadaşlara yardımcı olmalım…

more tagıyla ilgili ufak bir yanlış anlamanız olmuş. tagın içine yazdığınızda çoğu temada “devamını oku” şeklinde çıkan mesajı değiştirmiş olursunuz. yukarıda bundan bahsedilmiş. sizin belirttiğiniz eylem ise yazının nereden kesileceği ile ilgili. ikisi de doğru ama farklı konular.

saygılar.

Ben yazının nereden kesileceğini ve ana sayfada ‘Yazının Devamını Oku’ etiketinin çıkmasını istiyordum ki bunu da hallettim. More etiketinin içine yazıların bi kısmını eklediğimde ‘yazının devamını oku’ ibaresi çıkmıyordu. Ama hallettim. Cevabının için teşekkürler, bilmukabele…

• ‘Blog'um Hakkında Görüşleriniz!?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.