Bloğum ile İlgili Önerilerleriniz
-
Merhabalar bloğumda kendi halimde paylaşımlar yapmaktayım. Sizce daha güzel olması adına neler yapılabilir tasarım ve yazılar hakkında düşünceleriniz nelerdir? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler…
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Merhaba,
Blogunuz çok güzel olmuş… Tebrik ederim.
Benim blogum farklılık konusunda tasarım olarak size önerbilirim.
Selamlar
-
Teşekkür ederim Ramazan Bey. Sadeliği seven birisi olarak bloğunuzu beğendim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim :)
-
-
-
Rica ederim Elif Şafak’ın o videosu sahiden izlenmeye değer. Tuncer Bey sizin bloğunuzu da inceledim. Klasik müzik adına güzel bir çalışma olmuş ve o siyah tema bence hoş duruyor. Size de çalışmalarınızda başarılar dilerim…
-
Güzel,bir ara vaktim olursa seosal bakış açısıyla da değerlendiririm inşallah :))
-
merhabe bura gelınce baya bişi bilmedigimi farkettim yardım eden olursa bana ulaşır ise çok mutlu olacagım iyi geceler.
-
-
Biraz hayat , biraz da şundun bundan.. çok beğendim sitenizi detaylı inceleme fırsatı bulamadım, başarılı paylaşımlar dileğiyle vesileyle iyi bayramlar diliyorum herkese..)
-
Ayşegül hanım teşekkürler (: Mutlu oldum. Ben de herkesin bayramını kutlarım. Güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle…
-
Evet, bence de güzel bir site olmuş :) Benim blog’uma da bir göz atıp fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Herkese kolay gelsin…
-
Teşekkürler ictnovus (: Ben zaten blogda açtığınız yardım konusunda size yazarken bloğunuza girip bakmıştım. Tasarım açısında bir iki bir şey söylemek isterim. Kendi zevkinizdir tabi ama biraz daha güzel olabilir tasarım. Sağ paneli daha aktif kullanabilirsiniz belki görsellerle donatılabilir. Alternatif temalar belirlenmenizde yararlı olabilir sizin için. Farklı zamanlarda farklı temalar denemek güzeldir. İyi çalışmalar :)
-
Blogunuz çok sade görünüyor.Sadelik güzeldir ancak sıcak bir atmosfer yokmuş gibi hissettiriyor.Temanızdan kaynaklanıyor bu durum.Tabii ki bu benim görüşüm,zevkinize saygım var.Kolaylıklar diliyorum..
-
@Gürkanca ve @ihyaca: Evet, bu sade bir tema. Bunu bilerek seçtim. Ben daha çok içeriği öne çıkarmak istiyorum. Evet, arada sırada temayı değiştirmek lazım ama yine aynı sadelikte ve içeriği öne çıkaran bir şey düşünüyorum :)
Tekrar teşekkürler, sizlere de kolaylıklar :)
-
Selam blog severler, madem böyle bir başlık açıldı yeni bir blogger olarak ben de yorumlarınızı alabilir miyim? :) İyi ve kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkürler…
-
Çiğdem Hanım siz yeni başlamışsınız ve gayet iyi gidiyorsunuz. Bloğu inceledim hoş çalışmalar var. Biraz da sabır ve zamanla gayet güzel olacaktır. Keyifli çalışmalar :)
-
SosyalMobilite Evreni’ni inceledim. Gayet guzel bir blog.
Takip edecegim.
Icerikten bagimsiz bence iletisim bolumu eklemeniz iyi olur. -
“gurkanca” ve “peixesloucos” çok teşekkür ederim yorumunuz ve içten desteğiniz için.
İçerikten bağımsız olarak iletişim bölümü olarak kastettiğinizi tam anlayamadım. Twitter hesabı ve Facebook fan sayfası açtım. Sanıyorum iletişime geçmek isteyenler oralardan geçebilir diye düşünüyorum eğer sizin dediğinizi yanlış anlamadıysam tabii ki :)
-
@ihyaca
Kendisin tebrik ediyorum, güzel ve hoş bir blog yapmış.
@gurkanca
Çok hoş ve özgün bir blog. Kısa sürede büyüyeceğine eminim. Ki öyle de olmuş sanırım (:
@ramazansagim
Öncelikle temayı değişmeyi deneyebilirsiniz, daha sonra yazılarınıza font rengi vermeyin, ziyaretçilerinizin gözlerini yormak istemezsiniz umarım (:Takip edebildiklerim bunlar, sizlerden ricam benim sayfamda bir kusur varsa sizlerdende yorum beklemek :P
- ‘Bloğum ile İlgili Önerilerleriniz’ konusu yeni yanıtlara kapalı.