Bloğum ile İlgili Önerilerleriniz
-
Selam Bartu,
Önerin için teşekkür ederim :) Senin blogunu inceledim. Oyunlar hakkında bir blog yapmışssın sanırım ve benim açımdan kesinlikle takip edeceğim bloglar arasındasın :) Şimdiden iyi çalışmalar diliyorum…
-
@sosyamobilite
Kıymetli yorumunuz için teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Ben de size sadece küçük bir ayrıntı söylemek istiyorum, anasayfa sıklığı olmadan yazılarınıza [more] eklentisini sunarsanız sizin için daha iyi olacağına inanıyorum. İyi günler. -
@bartublog ya evet onun farkındayım ama daha ilgilenemedim maalesef o konuyla :)
-
Merhab @ıctnovus
Bloğunuza göz attım Gürkan’a ve @ihyaca’ya tema konusunda katılıyorum. Maksat burada görsellikten öte yazılarımızın okunması ve pek tabiki kişiliğimizi, icraatlarımızı ortaya koyacak anlaşılabilir zevkle okunabilir bir sayfa oluşturmaktır.
Biliyorsunuz ki kitaplara ve okumaya küs bir milletiz. İnsanlar kendi yazılarını bile tekrar gözden geçirmekten acizken, emeğinizin boşa gitmemesi ve de bilgilerinizin ötelere taşınması için hayırlı paylaşımlar ve devamını diliyorum.
@bartublog pc oyunları bir zamanlar vazgeçilmez tutkumdu şimdilerde yerini WP ajanlığı aldı. Tema çok hoş meraklısına ilgi çekici başarılar diliyorum.
@sosyamobilite bloğunuzu ve biyografinizi okudum. Mesleğinizde ve hayatınızda çok iyi yerlere geleceğinize inanıyorum.
Tüm katılımcılara kolaylıklar diliyorum.
-
Merhabalar Ayşegül Hanım,
Öncelikle inancınız için çok teşekkür ederim.” BİN MİSKET TEORİSİ” yazınızı çok beğendiğimi özellikle belirtmek isterim.
Saygılarımla
-
Sevgili Çiğdem bazı konularda hiç mütevazi olamıyorum ama gerçekten gördüğümü yazdım. Yazım hakkındaki görüşlerine ayrıca çok memnun oldum
Sevgiler
-
@aysegulkarayel,@sosyamobilite(…)
Hımmm…(!) Aranızdaki bu akıcı diyalog bir dostluğun başlangıcı olsun dileğiyle…
Sevgiler.:))
-
@bartublog Yazılarınıza [more] eklentisini ekledim :)
@cubuklukoyu Genelde internette yorumlaştığım kişileri Google’da arama gibi bir alışkanlığım vardır. Sizi de arattığımda http://www.mehmetsungur.com.tr/ çok değerli araştırmalarda bulunmuş birini daha tanıma fırsatı buldum :) Nedense paylaşmak istedim.
-
Memnun oldum paylaştığınız için. Mehmet Sungur benimde ilgi duyduğum kişilerden birisidir. Omu dur benim, yoksa ben mi onun gölge-siyim bilmiyorum(?) Es-piri yaptım!
Genel olarak araştırma yapmanızı çok iyi ve haklı buluyorum. Yaşadığımız Dünya farklı kişilere farklı etiket kullanabilmeleri için olanak tanıyor. Ben, Arrogant bir tavırla “referansım benden başlar” diyenlerden değilim. Araştırmalarınıza devam etmenizi içtenlikle tavsiye etmeyi yeğliyorum.
Sevgiler, saygılar Çiğdem hanım…
-
- ‘Bloğum ile İlgili Önerilerleriniz’ konusu yeni yanıtlara kapalı.