blogum servisler gidip geldikten sonra bir daha açılmadı
-
bloguma erişemiyorum, blogum kapatıldıysa tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Servislerin gidip gelmesi ile ne demek istediginizi anlamadim. Blogunuza su an ben de erisemedim. Herhangi bir hata ile karsilasmiyorum bu nedenle blogunuzun kapatilmis oldugunu sanmiyorum.
-
peki blogumu tekrar nasıl eski haline getirebilirim? Kullandığım tema sistemden silinmiş, bundan olabilirmi?
-
wordpress.com blogu mu kullanmaktasiniz yoksa kendiniz blogunuzu barindirmakta misiniz bunu anlayamadim?
wordpress.com temasinin sistemden silindigini ben duymadim.
yapmaniz gereke wordpress’e durumu iletmek. 29 Ekim’e kadar yardim hatti kapali gorunuyor.
-
-
-
nihayet ilgili birisini buldum sanırım.3 günden beri siteme yazı ekleyemiyorum.birden oldu.yazı ekle bölümü açıldığında sadece görsellerle ilgili kısım aktive oluyr.ane yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.http://evrenselenerjiler.wordpress.com
- ‘blogum servisler gidip geldikten sonra bir daha açılmadı’ konusu yeni yanıtlara kapalı.