Bloguma Kalıcı Yazar Arıyorum

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

http://orknbkts.wordpress.com blaga yazar alımı vardır.

Blogumda gündemdeki olayları paylaşıyor photosho dersleri veriyor spor haberleri paylaşıyor oyun incelemeleri yapıyor atatürk köşesi yapıyor günün anlam ve önemine bakıyor facebook hakkında makaleler paylaşıyor teamamı güzelleştirmeye çalışıyor photoscape dersleri veriyor oyun hileleri videolu paylaşıyor komik işler paylaşıyor site ve blog eğitimi veriyorum.

Siz bu yazdıklarımdan en az 2si ile ilgiliyseniz benim yazarım olabilirsiniz.Bu devirde internette tutunmak zor olduğundan tek başıma idare edemiyorum.

Siz site açmaya üşeniyorsanız ve bu yazıyı okuyorsanız ve hatta yukardakilerden anlamıyorsanız bile bana çok sevdiğiniz bir özelliği söyleyin size göre kategori açarım ve siz orada yazı yazarsınız.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.

Şu dönemde 13.06.2012 her gün siteme en az 140 kişi girmekte ve gün geçtikçe artmaktadır.Dün siteye 169 ondan önceki gün ise 199 kişi girmiştir ve forum 2.5 aylıktır.Toplam site görüntülenmesi 2950’dir.

Siz de bu işin parçası olmak isterseniz kapım herkese açıktır.

Alım Kuralları;
    1- 13+ yaş kitlesinde olması gerekir.
    2- Bir konuda bilgili olması gerekir.(müzik,spor,sinema seo,oyunlar vb)
    3- Her hafta en az 5 yazı yazmalıdır.Daha az da olabilir fakat kısa kısa yazılar olmamalıdır.Belirli araştırma yapmış olmalıdır.Tabi gerektiği takdirde kısa da olabilir.Örneğin komedi bölümünde uzun yazı yazmanız olanaksızdır.
    4- Bilgisayardan az da olsa anlamalı ve wordpress altyapısını yazı yazacak kadar bilmeli ve yazılarına renklendirme gibi ilgi çekici şeyler koymalıdır.
    5- Yazılarından en az biri gündemdeki konularla ilgili olmalıdır.

WordPress altyapısını bilmeyenler Microsoft Word’den yazılarını yazıp bana mail ile veya upload ederek ulaştırırlarsa da olur.Böyle bir kısıtlama yoktur

Sevgilerimle,Orkun BEKTAŞ
    orknbkts.wordpress.com ADMİN

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

BANA ULAŞMAK İÇİN

FACEBOOK: https://www.facebook.com/orkun.o.bektas
    E-MAİL: (e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir)

ACELE ET.Son Tarih 17.6.2012

• ‘Bloguma Kalıcı Yazar Arıyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.