Bloguma ulaşamıyorum

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Arkadaşlar 2008 de blogger daki tüm arşivimi wordpres’e taşıyıp bir müddet kullandım sonra blogger yasakları bitince tekrar blogger’a geri döndüm hemen hemen 3 yıldırda worpessdeki blogumdan konuları kaldırıp onu beklemeye aldım.

Kısacası 3 yıldır kullanmadığım wordpress uzantılı adresime şuan şifrem ve kullanıcı adımla ulaşamıyorum daha doğrusu şifremi ve kullanıcı adımı girdiğimde blogum YOK !! NE yapmalıyım lütfen yardım edin, adres çubuğunda blogumu yazdığımda yerinde duruyor ama kullanıcı panelimde ulaşamıyorum.

Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.

Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
    .
    WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.

Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.

Bu otomatik bir mesajdır.

Bu forumdan şifrenizi ve kullanıcı adınızı girerek ulaşmayı deneyin..

Zaten kullanıcı adım ve şifremle girmiştim şuanda yine aynı şekilde ama sonuç yine aynı mıdır merak ettim?
    Sorumu birkez daha yinelemek gerekirse kullanıcı adım ve şifremle girdiğim “bloguma” neden ulaşamıyor olabilirim, rica etsem yardımcı olabilecek birileri bana yazabilir mi?

Yine çıkmıyor sanırım şuan blog adresimle kullanıcı adımı ilişkilendirdim ne yapıyorum onuda bilmiyorum yada ne istendiğini anlayabilmiş de değilim sorum konusunda bir arpa boyu yol gidemesemde kendi açımdan bayılma safhasına geldiğim bir gerçek :)

Haklısınız,Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu.Wordpress support’a durumunuzu acilen bildirmenizi tavsiye edebiliyorum ancak,çünkü anladığım kadarıyla manuel giderilebilecek bir sorun gibi görülmüyor.Geçmiş olsun,kolay gelsin..

Oncelikle wordpress blogunuz nedir, adresinizi verebilir misiniz?

Sifre hatirlatmayi deneyiniz: http://wordpress.com/wp-login.php?action=lostpassword

Son olarak kullanici ve sifreniz ile girdiginizde cikan hata mesajinin ekran goruntusunu alip lutfen buradan paylasin.

Çoook teşekkür ederim cevaplar için inanın sonunda bi sonuca ulaşamasamdam cvp almak güzel birşeymiş :)
    Öncelikle blogumun adı keyiflihobiler.wordpress.com uzun zamandır giriş yapmadığım için şifre hatırlatmayı kullandım yani sıfırlama işlemi yaptım gelen mail’e cvp yazıp şifremi yenileyip girdiğimde çıkan ekran görüntüsünü nasıl paylaşabilirim bilmiyorum ama herhangi bir blogumun olmadığı gibi bir durum var ekranda şöyleki sol kolonda

üstte “dashbord”
    hemen altında “profil”
    altta da “personal settings”

Bukadarcık yani blog adına hiçbirşey yok yani hani sadece kullanıcı adına ait bir hesap var ve dün ve bugün blogumun linkini adres çubuğuna girdiğimde ise ekran görüntülenemiyor uyarısı var ama önceki gün ise adres çubuğundan sayfa açılıyordu ve hani blogu ilk aldığımızda hello world isminde bir yazı vardır bilirsiniz, örneğin aşağıdaki gibi;

Hello world!
    Posted on March 1, 2011 by ….

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

ben bu yazının altına yorum yazdım ki mailimle ilişkili mi diye bakmak için yani acaba mail adresimi mi yalnış hatırlıyorum yani şuan kullandığım maille mi açmışım o blogu diye düşünüp yorum yazdım ve yazdığım yorumu onaylayıp onaylamamakla ilgili bir mail geldi yani doğru maille giryorum sonucuna ulaştım, onaylamak istedim yorumu ve panelime yönlendirildim ama panelimde blogumun olmadığını ve atıyorum nrk kullanıcı adımla blog sahibi olmak isteyip istemediğimi soran bir ekran görüntüsü vardı.

Ya umarım anlatabilmişimdir elimden geldiğince çabaladım demek istediğim kısacası blogum yok!!

Tekrar merhaba,

http://keyiflihobiler.wordpress.com/wp-admin/ adresine girmeyi dener misiniz, sifreniz ve kullanici adiniz ile?

@peixesloucos,sabit sayfa eklentisi kaldırıldı mı?

peixesloucos;
    :) Maalesef yine aynı yazı, aynen kopyalıyorum

nrkilic.wordpress.com doesn’t exist
    Do you want to register nrkilic.wordpress.com?

Sanirim iki ayri hesap acmissiniz. nrkilic isimli blogunuzu da silmis olma ihtimilaniniz var mi?

Kullanici adi olarak keyiflihobiler ile giris yapmayi dener misiniz?

Eger bu sekilde de erisim saglayamaz iseniz asagidaki form araciligi ile sorunuzuzu blog adresleri, kullanici adiniz ile ozetleyerek wordpress’e iletmelisiniz:
    http://en.support.wordpress.com/contact/

Ingilizce’ye hakim degilseniz google translate kullanin.

nrkilic isimli bir blogum yokki sileyim :) Kullanıcı adım nrkilic olduğundan ve hesabımda da bir blog görünmediğinden bu ismi almak ister misiniz diye bir soru yönetiyor ve bende lazım olmadığından yeni blog adresi istemiyorum sadece bu mailime kayıtlı olan keyiflihobiler bloguma kavuşmak istiyorum hepsi bu :)

Kullanıcı adımı hatırlayamıyor olsam -ki yinede keyifli hobiler’lede denedim- mail adresimi biliyorum enazından ama ona gelen şifre ile giriş yaptığımda blog yine yok??
    Off öyle sıkıldım ki özellikle yabancı dil bir forumda yeniden çare arayışına girmek dahada zor :(

Mesela şöyle düşünelim burda bir blog açtınız ve ve üzerinden zaman geçti siz ne kullanıcı adınızı ne şifrenizi bilmiyorsunuz ve üstelik mail adresinizi de bilmiyorsunuz diyelim “tamamen varsayım” ve bu blogu tekrar kullanabilmek, olanaksız mıdır?

Ama herşeye rağmen çok teşekkür ederim vaktinizi çaldım affola.
    Kolaylıklar.

Bu varsiyimlar konusunda konusmaya pek gerek yok.

Bu sorunu kesinlikle wordpress’e yukarida belirttigim forma yazarak cozmeniz mumkun. Ben ayni kullanici adi altinda iki uc blog’a erisim sagliyorum. Yillardir guncellemedigim bir blog da mevcut hic bir sekilde kaybolmaz ya da erisime kapatilmaz.

Dedigim gibi bu forum araciligi ile bu konuda yardim almaniz imkansiz. WordPress yetkilileri mutlaka hesabiniza ve blogunuza erisim konusunda sizi yonlendirir.

@peixesloucos,yukarıda bir soru sormuştum,cevabını biliyorsanız paylaşırmısınız..

Sabit sayfa eklentisinin ne oldugunu ben bilmiyorum. Sabit sayfalarinizi listelemek ise bu hala mevcut.

Off öyle sıkıldım ki özellikle yabancı dil bir forumda yeniden çare arayışına girmek dahada zor :(

nrkilic,

http://en.support.wordpress.com/contact/ adresi candır, forum değil resmi destek servisidir.

Ben birçok defa tarzan ingilizcesiyle başvurdum, her defasında ivedikle çözüldü sorunum. Çözülmese bile sorunun nereden kaynaklandığı belirtildi, ben de neye konsantre olmam gerektiğini anladım. Forumda başlık açmama dahi gerek kalmadı.

Özet: Daha zor sandığınız şey, aslında daha kolay.
    Ayrıca, translate ingilizcesi > tarzan ingilizcesi.

http://en.support.wordpress.com/contact/ adresi “candır” demiş ya karakama arkadaşım forum değil hakikaten CAN MIŞ CAN!
    Sayelerinde şuan nihayet ve şükür bloguma ulaşabildim .

• ‘Bloguma ulaşamıyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.