Bloguma Yeni Konu Açamıyorum Beyaz Ekran Kalıyor
-
bloguma yeni bir konu eklemeye çalışırken Bağlanılan adres : doomtrain007.wordpress.com/wp-admin/post-new.php ancak bu adrese tıkladığımda beyaz geliyor ve yeni mesaj gönderemiyorum. sayfayı bir kaç defa yenilemeyi denedim olmadı. farklı web tarayıcılarında denedim (Google Chrome,mozilla,IE,wyzo) hepsinde aynı sorunu veriyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir bu sorunu daha önce yaşayanlar var mı?
yardım ederseniz sevinirim ?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Blogunuzda yan panelde yazılar bölümünde “yeni yazı”diye bir başlık var.Bir de oradan girmeyi deneyin.Yazınızı yazdıktan veya yapıştırdıktan sonra “güncelle”butonuna basmayı unutmayın.Kolaylıklar diliyorum..
-
malesef dediğiniz gibi denedim ancak olmadı sonuç olarak aynı adrese bağlanıyor.gene beyaz ekran kalıyor.dediğiniz yöntemi farklı tarayıcılardan da denedim sonuç aynı .
-
Eğer sorun bilgisayarınızla veya internet sağlayıcınızla alakalı değilse,wordpress support’a mail atarak durumunuzu bildirmenizi tavsiye ederim.İngilizce biliyorsanız ingilizce,bilmiyorsanız türkçe olarak yazın.Kısa sürede ilgileneceklerdir..Bakın bu sayfanın sol alt köşesinde 7/24 Destek bölümü var,oradan ulaşabilirsiniz…
-
-
- ‘Bloguma Yeni Konu Açamıyorum Beyaz Ekran Kalıyor’ konusu yeni yanıtlara kapalı.