Blogumdaki Bütün Resimler Yok Oldu,Açamıyorum!
-
Resime tıkladığımda 403 forbidden image shake yazıyor,bağlantı kurulamıyor!Yasaklananın ne olduğunu anlamadım.İmage shack mi benim blogla mı alakalı?Acil yardıma ihtiyacım var!Video,resim hiç bir şey kalmadı blogda,neler oluyor?!
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
-
ben hiçbirini göremiyorum,sorun benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor acaba?http 403 yazısını görme nedenim nedir?Cevabınız için teşekkür ederim.
-
403 forbidden hatasıyla ilgili net bilgim yok. Bilgisayarınız veya İnternet Servis Sağlayıcınızla ilgili bir sorun olabilir.
En azından dışardan sorunsuz görünüyor, bunu söyleyebiliyorum. Hata sadece blogunuzdaki resim ve videolarda mı?
-
-
Evet,sorun sadece resim ve videolarda.Blogdaki bütün postlar istisnasız aynı durumda.Yazılarda bir problem yok.
-
Son durum: Blogdaki resimlerin hepsinde image shake’in buzun içinde kalan bir kurbağa resmi var.Yazı da şöyle:unregestired domain..
Kayıtlıyım zaten,kayıt yenilememi mi istiyor,ne yapmalıyım?
-
-
yukarıkayalar arakadaşımız da image shake kullanıyordu,onun belki bu durumdan bilgisi olabilir.
@yukarıkayalar,umarım bu aralar foruma girersiniz.. -
Ornegin su postunuzu okudum:
http://ihyaca.wordpress.com/2011/02/19/istanbul-trafigimizah/Araba resmi gorunuypor hic bir sorun yok. Bence sorun sizin tarayicinizdan ya da internet problemlerinizden kaynaklaniyor olabilir.
-
@peixesloucos, aynı haberi bende okudum, resim aynen İhyaca’nın dediği gibi image shake’in buzun içinde kalan bir kurbağa resmi görünüyor.
-
İmage Shake ile olan bu sorun nasıl çözülür bilen var mı arkadaşlar?Blog blogluktan çıkmış durumda..
-
Durumu incelettim,image shake tasavvufokulu’nu bloklamış!Düzeltmek için çalışacağım,bu konudaki her türlü tavsiyeye açığım.
-
Arkadaşlar,yukarıkayalar’ın blog da aynı şekilde.Başka bu durumu yaşayan var mı?
-
Ben de kurbağayı değil, arabayı görüyorum.
Resimlerinizi ve videolarınızı harici kaynaklardan eklediğiniz sürce buna benzer sorunlarla karşılaşma riskiniz hep olacak. Sorunu toplu halde yaşamadığınız zaman farkedemeyebilirsiniz de. Eski yazılarınızdan birinde kurbağa çıkar, kalır.
WordPress depolama alanınız ne durumda? Yegane tavsiyem önce bunu kullanın.
-
Bir forumda şöyle bir yazı okumuştum.İmageshack’e üye değilseniz kurbağayı göremiyorsunuz,üye olanlar görebiliyor deniliyordu,böyle bir durum olabilir.Çünkü hem kendi blogum,hem de ziyaret ettiğim yukarıkayalar’ın blogu kurbağalarla dolmuş.Her ikimiz de üyeyiz,sizin görememe sebebiniz bu olabilir.Wordpress depolama alanı derken neyi kastediyorsunuz,biraz açarmısınız?Harici kaynaktan ekleme sebebime gelince,space’den geçiş yaptıktan kısa bir süre sonra bir gün baktım ki,blogdaki resimlerin çoğu açılmıyor!Sağolsun yukarıkayalar arkadaşımız image shack’i tavsiye etmişti o zaman,faydasını görmedim de diyemem.Ama bu iş böyle gitmez,yeni bir alternatif yol belirleyip yoluma öyle devam etmek istiyorum.Bu konuda her türlü tavsiyenize açık olduğumu da belirteyim.Cevap için teşekkür ederim..
-
Hem üyeliğiniz size dezavantaj olarak dönecek, hem bloklanacaksınız, hem de bloga eklediğiniz her resim potansiyel bir kurbağa olacak.
WordPress’in her ücretsiz blogunda 3GB yükleme yapabilirsiniz. Kabul edilen dosya türleri:
Resim Olarak:
.jpg .jpeg .png .gifDoküman Olarak:
.pdf (Portable Document Format; Adobe Acrobat)
.doc, .docx (Microsoft Word Document)
.ppt, .pptx, .pps, .ppsx (Microsoft PowerPoint Presentation)
.odt (OpenDocument Text Document)
.xls, .xlsx (Microsoft Excel Document) -
tasavvufokulu eski halini aldı.
@karakama
@peixesloucos
@cekobİyi niyetli yardım ve çabalarınız için çok teşekkür ederim.Bu arada @karakama söylediklerinizin hepsine katılıyorum.İlk geçiş yaptığımda söylediğiniz şekilde yapıyordum,imageshack’e geçiş hikayemi de yukarıda anlattım.Bakalım bundan sonra ne yapacağız,hayırlısı olur inşallah.Tekrar teşekkürler..
-
Arkadaslar konuya ben biraz gec kalmisim herhalde :)
ihyaca imageshack bazen bu tur problemi yapiyor neden anlamiyorum belki kendi serverlerinden veya guncellemelerinden kaynaklaniyor olabilir, ønceleri imageshac e uye olmadan resim yukleyip direck linkini veriyordu simdi uye olup giris yapmadan direck linki vermiyor bunlar gittikce degisiklik yapiyorlar hayirlisi diyelim,
Blogunuzun eski haline gelmesine sevindim, Ben forumlara herzaman giremiyorum ya vaktim olmuyor ya da unutuyorum kusuruma bakmayin, Yardimci olan arkadaslara da ayrica tesekkur ederim,
- ‘Blogumdaki Bütün Resimler Yok Oldu,Açamıyorum!’ konusu yeni yanıtlara kapalı.