bloğumu gelişitirmem için hangi yaralı eklentileri önerirsiniz ?
-
merhaba.bloğumun genel görünüşü itibariyle nasıl olduğunu merak ediyorum .görüşlerinizi alabilir miyim ?(Çok mu sıkıcı,güzel mi ,içerik olarak yeterli mi ? v.b konularda eleştiri ve yardımlarınızı bekliyorum )
bir de blog sağ menüde hangi yararlı ekletiler yada birleşenler mutlaka kullanılmalıdır sizce ?önerilerinizi bekliyorum.teşekkür ederim.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
resim-takvim -son yorumlar -son yazılar- meta – arişivler -katagoriler- bağlantılar.
-
oldukça sönük…
sizin içeriğe en uygun tema bence ( INove )
birde yazıların rengini siyah yapın canavar gibi olur.
-
-
Teşekkürler dediklerinizi uyguladım gerçekten çok güzel oldu.son birsey daha soracağım bloğumdaki tüm yazıların yazı rengini siyaha nasıl cevirebilirim .?tek tek mi yapmak gerekecek ?
-
evet bu temaların özelliklerinden kaynaklanıyor,birçoğunda otomatik yazı rengi açık gri ve benzer tonlardadır oldukça cansız ve donuk görünür tabi bu benim düşüncem başkasınada gayet güzel görünebilir bişey diyemem.
tek tek dönüştürmeniz gerekli,daha sonra hazırlıyacağınız güncel yazılarda sıkıntı olmaz zaten hemen siyaha dönüştürürsünüz.Sizin anladığım kadarıyla bir hayli eski yazınız var bu durumda bir sefere mahsus toplu halde uğraşmanız şart gibi. -
Blogunuz gayet guzel. Daha fazla eklenti yapmayin bence. Biraz vakit ayirip klasik muzik ile ilgili Turkce icerik sunan bloglari bulmaya calisin. Bu bloglar ile baglantilarinizi alip verin. Yine klasik muzik ile ilgili internet radyolarinin listelerini de ekleyin.
Son olarak email ile blogunuza abone olunmasini istiyorsaniz bu eklentiyi de unutmayin. -
- ‘bloğumu gelişitirmem için hangi yaralı eklentileri önerirsiniz ?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.