bloğumu google ve ara motorlarında nasıl ön plana alırım ? ?
-
merhaba arkadaşlar.bloğumu google ve arama motorlarında nasıl ön plana alırım acaba ?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Güncel içerik girmeye dikkat edin.Başlıklarınızı atarken empati yapmaya çalışın.
Ben olsam bu başlığı açıp okurmuydum diye bir düşünün.Kayıtlı olduğunuz sosyal paylaşım ağlarına blogunuzu bağlayın ve yazdıklarınızın orada da okunmasını sağlayın.Ve en önemlisi de blogunuzu önce kendiniz sevin,önemseyin,benimseyin,bir tarafa atmayın.Daha yazılacak şeyler var ama en önemli olanların bunlar olduğunu düşünmekteyim acizane.Kolay gelsin.. -
Hocam öncelikle backlink kasın, üst sıralara çıkmanız için en uygunu budur. Daha sonra, özgün içerik ekleyerek bunları kalıcı yapabilirsiniz. İyi bloglamalar.
-
SAYIN İHYACA BEY bloğumu facebok ve hotmaile bağlayabilir miyim ?
SAYIN HTMLBML backlink nedir ki ? -
Ayarlar kısmında sharing yazısına tıklayın.Oradakilerden ister hepsini isterseniz bir kısmını,kullanmak istediğinizin üstüne gelerek tutup aşağıya indirin.Daha sonra sayfadaki değişiklikleri kaydet yazısına tıklayarak kaydedin.Kolay gelsin..
-
Bunu yaptıktan sonra yazmış olduğunuz yazıyı face book butonuna basarak yollayın.Tabii Face Book’a kayıtlıysanız.Hot mail için herhangi bir işlem yaptığımı hatırlamıyorum.Yazılar otomatik olarak oradan da okunuyor.Yanlış hatırlıyorsam okuyan arkadaşlarım lütfen düzeltsinler.
-
çok teşekkür ederim yaptım .oldu :)sağolun.peki arkadasın bahsettiği backlink nedir ?
-
-
-
-
-
-
Hocam backlink işini size şöyle anlatayım, eski fakat çöp olmamış sayfalara veya başka sitelere link vermek. Yani örneğin, sağlam sitelerin sağlam alt sayfalarına yorum atarak backlink kasabilirsiniz. Ayrıca sitenizin hızlı indexlenmesini istiyorsanız, feed programını kullanabilirisiniz. Buda twitter & friendfeed & facebook üyeliğiniz varsa yapabilirsiniz. Twitterfeed, Friendfeed tabanları kullanımda mesela. Facebook da sağlam birde sayfanız varsa burayada link verebilirsiniz.
-
-
-
-
-
Bunları klip çekerek yapabilirsiniz örneğin, bunları upload ederek download yaptırmak isterseniz bu warez içeriğe girer. :)) Çünkü albümler parayla satılmaktadır.
-
Moderator arkadaşımızın verdiği link, uptade video. Yani ücretli. :) Arkadaş onu alana kadar, bir host çeker 10 TL’e sanıyorum :)
-
Bunları klip çekerek yapabilirsiniz örneğin, bunları upload ederek download yaptırmak isterseniz bu warez içeriğe girer. :))
Ben bir de teknik sözlük rica edeyim bu yazının yanında :)
- ‘bloğumu google ve ara motorlarında nasıl ön plana alırım ? ?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.