blok ana sayfama kendi resmimi koymak istiyorum .mümkün mü ?
-
merhaba .bloğumun açılış sayfasında sağ taraftaki eklentilerin yanına kendi profil resmimi eklemek istiyorum .nasıl yapabilirim ?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Bileşenlerin içindeki görsel eklentisini kullanarak yapabilirsiniz.Önce resminizi bilgisayara aktarın,resmin linkini alarak görsel bileşeninin içine ekleyin…
-
-
-
Resmin linkini nasıl alacağınızı biliyorsanız ve resminiz bilgisayarınızda kayıtlıysa olur.Takıldığınız yer neresi?
-
Yönetici Paneli >> Görünüm >> Bileşenler sayfasındaki Gravatar bileşinini tutup yan menünün olduğu çekin, yerleştirin. Bu kadar.
Bu şekilde yaparsanız resminizin üzerine gelindiğinde gravatar kartı açılır ve gravatar bilgileriniz, diğer hesaplarınız ve varsa diğer fotoğraflarınız da görünür.
-
grvatarım hareketsiz kaldı.dediğiniz gibi olmuyor.nasıl sizinkiler gibi hareketli hale getirebilirim ?
-
-
-
-
Sevgili Karabudaktuncer
!) önce kendi Bilgisayarından ana servere, yanı yönetim paneline istediğin resmi yükle. Bu resmi yüklemen için özel bir sebep olmak zorunluluğu yok.
Dikkat: resmin büyüklüğünü önceden ayarlayın. Ölçü pixel olarak en 337x yükseklik 430
2) Resmi yüklediğin zaman, resmin altta ayar panelinde o resmin altında olan bağlantıyı kopya yap ( ara not; bu belleğinize almış olduğunuz kopyayı bellekte tutamaya bilirsiniz, geçici olarak; örneğin bir text sayfasına yapıştırıp tekrar kopya yapmak için yedekliyebilirsiniz.(
3) Tekrar ayarlar paneline geri dönün.
Devam etmek için; a) ayarlar b) görünüm c) bileşenler d) soldaki görsel modunu sağ tarafa çekiniz, modu açınız ve bağlantı bölümüne belleğinizde mevcut olan kopya yı ekleyiniz. Kayıt yapmayı unutmayın; kayıt yapın ve kapatın.
Ana sayfaya döndüğünüzde resminizi göreceksiniz.
Ek; Bu yolu takıp ederek daha başka resimler ekleyebilirsiniz.Kolay gelsin.
Mehmet Sungur
http://cubuklukoyu.wordpress.comSelamlar
-
-
Merhaba,
En az Sizin kadar bende mutlu oldum.Sevgiler, her şey gönlünüzce olsun!
Mehmet Sungur
-
- ‘blok ana sayfama kendi resmimi koymak istiyorum .mümkün mü ?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.