Çağrı Merkezi Hizmetleri

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Website Adresi: http://www.callektif.com.tr
    İnternet Sitesi Açılış Tarihi : 2013
    İçerik: Çağrı Merkezi Hizmetleri
    Callektif, Çağrı Merkezi odaklı ve çağrı merkezi (call center) hizmetleri veren bir şirkettir. Temel uzmanlık alanı çağrı merkezi kurmak ve CRM Yazılımı olup, bünyesinde çağrı merkezi sektöründe 10 yıla ulaşmış tecrübeleri olan uzmanları barındırmaktadır.
    Callektif uzun yılların verdiği tecrübe ve birikim ile çağrı merkezi açmak isteyenler için profesyonel hizmet vermekte ve bir günde anahtar teslim olarak merkezi kurulumu yapmaktadır. Evet, yanlış duymadınız. Callektif, sadece bir günde çağrı merkezi mobilyalarından, bilgisayarlar, kulaklıklar, server ve ağ kurulumuna kadar her şeyi eksiksiz kurmakta ve çağrı merkezinizi tüm işlevlerini yerine getirecek şekilde teslim etmektedir.
    Başarılı bir çağrı merkezinin ardında eğitimli ve deneyimli bir yönetim ve müşteri ilişkileri temsilcisi vardır. Callektif, mevcut call center yönetim ve eğitim eksiklikleri üzerine analiz çalışmaları yapmakta ve eksikleri belirleyerek eğitim ve danışmanlık hizmeti de vermektedir.
    Kaliteli bir crm yazılımı sizin rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlar. CRM Yazılımı tercihiniz göz ardı edilmeyecek kadar önemlidir. Call center CRM yazılımı, şirketlerin mevcut son kullanıcıyla devam eden ilişkilerini iyileştirmek, yeni müşteri arayışında bulunmak ve tüm kullanıcılarla kurulan ilişkilerin devam edilebilmesine yardımcı olmak amacıyla geliştirilmiştir. Callektif, piyasada satılan tüm CRM yazılımlarından daha özel ve gelişmiş bir program sunmaktadır.
    Esas amacı çağrı merkezi alanında çözümler sunmak olan Callektif’in vizyonu; başarılı, yenilikçi ve güvenilir, sektörde kurumsal şirketler tarafından tercih edilen Avrupa standartlarında bir Türk şirketi haline gelebilmektir.

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• ‘Çağrı Merkezi Hizmetleri’ konusu yeni yanıtlara kapalı.