casper marka ürünlerden nasıl kazık yersiniz…
-
CASPER harici hard disk ALDIM eve gittim çalışmıyor fiş kısmı kırık..servise gittim sizde kaynaklanmış dediler..paramla yaptırdım. zar zor bilgi yükledim..Aradan zaman geçti..yine aynı nedenle çalışmadı..servise gittim yaparız dediler. Yapınca ararız dediler. aylarca sonra ben aradım…olmuyor.bozmuşsunuz dediler..ya paramlada yaptıramadım…
AMAN DİKKAT EDİN CASPER YADA BAŞKA MARKA ÜLKEMİZDE BOZUK MALLARI SATIYORLAR..HAKKINIZIDA ARIYAMIYORSUNUZ. ARASANIZDA SİZ SUÇLU OLUYORSUNUZ.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
-
biz sunucu almıştık 2 tane almaz olsaydık yaşamadığımız problem kalmadı evde hp leptop var onun bütün serisinde ısınma sorunu var asus ve sony den vazgeçmiyceksin pahalı ama adamlar hakkını veriyor
-
Arkadaşlar kaliteden şaşmayacaksınız elektronik konusunda.Asus,Sony,Dell…
Bir arkadaşım casper marka notebook alıyor ev ile ilgili eşya satan firmaların birinden.isim veremiycem anlarsınız zaten.24 ay senetle veriyorlar.Notebook’a windows kurduk.Üzerinde nasıl bir çakma ekran kartı varsa nvidia’nın sitesinde bile bulamamıştık driver’larını.Recovery yapıp orjinal geldiği işletim sistemine geri döndürmüştük…
-
- ‘casper marka ürünlerden nasıl kazık yersiniz…’ konusu yeni yanıtlara kapalı.