Cephe Panelleri
-
Sandviç cephe panelleri, saklı vidalı ve dışarıdan somunlu formlarda imal edilip her çeşitli gereksinimi karşılayacak biçimde tasarlanmıştır. Sandviç cephe panelleri, farklı form opsiyonlarında alüminyum saç ve galveniz saç kullanılmaktadır. ECCA (European Coil Coating) normlarına uygun olarak üretilen boyanmış metal rulolar sandviç panel bölümünden geçerek görüntüyü almaktadır. Panellde kullanılan yalıtım malzemesi kullanım olarak ve yalıtım gereksinimlerine bağlı olarak, Poliisoziyanat(PIR), Poliüretan(PUR) ve Taşyünüdür. Bu maddeler sandviç cephe panellerinde en çok tercih edilen dolgu malzemeleridir. Sandviç cephe panellerinin son yıllarda bilhassa dış cephe mantolamarında en çok seçildiklerini görebilmekteyiz. Bunun yanı sıra dikkat çeken görüntüleri ve kıyaslamalarla kaplama olarak seçilen malzemeler arasında cephe panelleri dış görünüm olarak seçilmekte olup, birden fazla inşaaların artık cephe panellerini biçimli göze hitap eden olmasına dikkat etmekte. Tercihlere bakıldığında eğer sanayi binaları, zirai yapılar, askeri yapılar, şantiye binaları, hipermarketler, alışveriş merkezleri, silolar, soğuk hava depoları, hal binaları, spor tesisleri ve sosyal yapıları benzeri taşıyıcı prefabrika sistemi çelik beton inşaalarda kullanılabilmektedir. Bu stil yerlerin kullanımında cephe panelleri seçilmelerinin sebepleri çok kolay ve basit kurulum yanı sıra göze hitap etmeleridir.
Yeniliklerin yanında eklemeler oluşturuldukça cepha panelleri ve dış cephe panellerine dair her geçen zaman içerisinde yeni görüntüler ve farklı tarzlar oluşturulmakta. Dış cephe kaplamaların tercih edilmelerinin bu kadar arttığı bir zamanda yeni görseller sürekli artmakta ve yenilenmektedir. Yeniliklere dair binaların, inşaaların ve yapıların dış cephe kaplamaları ve cephe panelleri iyi görünümler elde edildikçe olası alışkanlık bir durum halini devam ettireceği olası bir durum. Hayat normalarında olup ülkemizin en seçkin sandviç cephe panellerini lider işletmeler aracılığıyla ulaşabilmekteyiz.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
- ‘Cephe Panelleri’ konusu yeni yanıtlara kapalı.