Çerez hatası hakkında

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba
    Siteye ssl kurulumu ve Google analitcs ayarlarını yaptım daha sonra çıkış yaptım. Ertesi gün giriş yaptığımda wordpress sayfası çok yavaştı. Sayfa eklemem gerekiyordu ama çok yavaştı ve sayfay düzenleme ekranında yayınla dediğimde json hatası ile karşılaştım. Daha sonra klasik düzenleyici eklentisini aktif etmeye çalıştım ancak olmadı. Bu sırada üyelik ile ilgili olan buddypress eklentisini devredışı bıraktım. Daha sonra sistem beni attı. Sonra wordpress giriş ekranında bembeyaz bir sayfa ile karşılaştım.

Wp-content>plugins den betterwpsecurity eklentisinin adını değiştirdim ve giriş panel ekranı geldi.
    Ancak bu sefer de çerez hatası geldi. Siteye daha önceleri milatshop.com/ milatgiris adresinden giriş yapıyordum ancak şuan sadece milatshop.com/wp-login.php adresinden giriş yapabiliyorum.
    İnternette bulduğum bir çözüm olarak ;
    Wp-config dosyasını indirip uts-8’e dönüştür diyip tekrar ftpye yükledim ancak gene düzelmedi. Ki dosya daha öncesinde de uts-8 dosyasıydı.
    Bunların haricinden siteye normal şekilde ulaştığımda Herhangi bir ürünü sepete ekle dediğimde eylem gerçekleşmiyor.
    Sorunun kaynağını bana belirtebilirseniz sevinirim.

• ‘Çerez hatası hakkında’ konusu yeni yanıtlara kapalı.