Custom CSS Yardım!
-
Selamlar,
Ben ücretsiz olarak wordpress kullanıyorum. Ancak limitli tema secenekleri mevcut. Eğer custoom css satın alırsam, bu limitli olan temaların sayısı cogalıyormu? Yani daha cok tema secme sansım oluyormu? Cunku onların serverından kullanıyorum ben. Free olarak.
Saygılar
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
merhaba, bildigim kadari bu mumkun degil. css duzenlemesi var olan temalar uzerinde yapiliyor yani bambaska temalari bir tusa basarak yuklameniz mumkun olmuyor ancak var olan temayi dilediginiz gibi duzenlemeniz mumkun. bunun icin css bilgisi gerekir.
css yukseltmesi alan kullanicilar sizi daha iyi bilgilendirmeli.
-
Ben ücretsiz kullandığım için belli free temalar mevcut. 30 tane heralde. Ancak paralı bircok tema satılıyor. O yüzden merak ettim yukseltme yapılınca onlarıda kullanabiliyormuyuz diye. Aama anladım ki kendi serverında yukleyıp kullanırsan o temaları kullanabiliyorsun. :(
-
evet, eger wordpress yazilimini (ucretsiz) kendi serveriniza barindirip (ucretli) kullanirsaniz dilediginiz temayi kurabillirsiniz.
buradaki temalar sik sik guncelleniyor yenileri ekleniyor.
forumu takip edenlerden css yukseltmesi alan varsa faydalarini paylasabilir.ote yandan ingilizce forumlarda css konusuna goz atin belki isinize yarayan bilgiler bulabilirsiniz.
-
Onu bir kere denedim, ancak olumlu bir verim alamadım. Yani birebir aynı olmuyor. Yorumlar, istatistikler filan.. vs.
Ancak tekrar denemek lazım. Bunu yapabilecek insanlar var mı acaba burada? Yani şu anki free wordpress blogumu kendi bünyeme almayı ancak birebir butun yorumların yazıların gecmesi kaidesi ile .
varsa cok sevinirim.
-
-
- ‘Custom CSS Yardım!’ konusu yeni yanıtlara kapalı.