Custom Form oluşturdum ancak
-
Blogumda İletişim için Custom Form oluşturdum ancak oraya girilen mesajlar ne e-mailime geliyorlar ne de blogumda takip edebiliyorum. Sanırım bir yerde eksik bilgi var. E-mail adresimi blog sisteminde kontrol ettim, doğru. 1 kere kendi yazdığım mesaj mailime geldi ancak sonraki denemelrim başarısız oldu. Bir bilgiyi sanırım sildim bu arada. Ancak hangi bilgi bir türlü bulamadım. Bana yardım edebilir misiniz? Teşekkürler…
-
-
-
cevdetsarac cevabınıza teşekkürler. Ancak ben WordPress’de yeniyim ve contact form nasıl oluşturuluyor bilmiyorum :-)… Baktım bulamadım…
-
Plugin sayfasına geldiğimizde, yükleyin işte. Eklenti yüklemeyi bilmiyor musunuz?
-
@cevdetsarac yanlış foruma yazıyorsun. Burası wordpress.com, yani eklenti yükleyemezsin. Burada com ve org arasındaki farklar yazıyor.
@turafrika
Yönetici panelinden oluşturduğun iletişim sayfasına gel ve “düzenle”ye tıkla. Kodları silip formu tekrar oluştur ve oluştururken form oluşturma pencerisinin üzerindeki “Email notifications” sekmesine geç. “Enter your email address” yazan yere kendi eposta adresini girip kaydet. Denemek için başka bir eposta adresiyle kendine mesaj at. -
@hakanertr kişinin kendi domaini var. Sadece buradan host almış. FTP ve buna benzer hakları var hocam. Bu durumda söylediğim eklentiyi yükleyebilir.
-
@cevdetsarac biliyorum kaynak kodlarına bakıp cevap vermiştim. Arkadaş kendi alan adını kullanıyor olsada wordpress.com sunucularından yayın yapıyor. O yüzden ftp yetkisi yok ve eklenti yükleyemez. Ekstra özelliklerde de sadece kendi alan adı, daha fazla alan, kişisel dizayn (css), videopress ve reklamları kaldırma gibi yine kısıtlı özellikler var.
-
-
@cevdetsarac multi site olduğu için sanırım sadece üst düzey wp adminlerinin ftp yetkisi var.
-
Blogumda İletişim için Custom Form oluşturdum ancak oraya girilen mesajlar ne e-mailime geliyorlar ne de blogumda takip edebiliyorum. Sanırım bir yerde eksik bilgi var. E-mail adresimi blog sisteminde kontrol ettim, doğru. 1 kere kendi yazdığım mesaj mailime geldi ancak sonraki denemelrim başarısız oldu. Bir bilgiyi sanırım sildim bu arada. Ancak hangi bilgi bir türlü bulamadım. Bana yardım edebilir misiniz? Teşekkürler…
The blog I need help with is http://www.diziye.comaynını ben soracaktım iyi oldu bunu bulduğum teşekkürler.
-
İletişim Formunu oluşturduğumda başka bir pc den deneme yaptım ve formu doldurdum. Form gerek mail adresime gerekse wordpress sistemine feedbacks kısmına geldi. Ardından sanırım ayarlarda bir şeyi, mail adresimi, vs sildim. Dolayısıyla artık bırakılan mesajlar ne mail adresime ne de blogumun sistemine, feedbacks kısmına gelmiyor.
Ben bu sisteme hayli uzağım, dolayısıyla teknik terimlerden pek bir şey anlamıyorum. Basitçe nasıl çözebilirim bu problemimi. İlerleyemiyorum bu sorunu gidermeden. Teşekkürler -
Burada iletişim formunun nasıl oluşturulacağıyla ilgili resimli bir anlatım yaptım. Yine buradaki yardım sayfasında da ingilizce anlatımı var. Yukarıda da belirttiğim gibi, sıfırdan tekrar oluştursanız sorun çözülecektir. Bunun dışında, yönetici paneli sol menü “Genel” ayarlar sayfındaki “E-posta adresi” alanından kendi eposta adresinizi kontrol edin.
-
Merhaba,
İletişim formu oluşturmak için yeni bir sayfa oluşturun. Kişisel hitabeniz olacak sa
onları yazdıktan sonra, alttaki kodu buradan kopyalayın ve sayfanıza yapıştırın. Sayfayı kayıt yapın ve yayınlayın. Hepsi bu kadar…
Kolay gelsin!Nasıl olduğunu görmek istiyorsanız; alttaki bağlantıyı tıklayın!
http://cubuklukoyu.wordpress.com/contackt-form/ -
İletişim formu: (Contakt form)
[contact-form]
[contact-field label="Name" type="name" required="true" /]
[contact-field label="Email" type="email" required="true" /]
[contact-field label="Website" type="url" /]
[contact-field label="Comment" type="textarea" required="true" /]
[/contact-form] -
-
@tropique, güvenlik kodu eklenemiyor ama Akismet filtreleme yaptığı için gerek duyulacağını sanmıyorum.
-
Kendi kendime yolladığım deneme mesajını da feedback içinde spam olarak gördü, ama e-mailime normal geldi. O yüzden sordum, sonuçta wordpress.com üzerindeki bloglarda ne verilirse onunla yetineceğiz anlaşılan.
Çok teşekkür ederim.
- ‘Custom Form oluşturdum ancak’ konusu yeni yanıtlara kapalı.