domain
-
merhaba; Blog sayfam uzun zamandır açık ama kullanmadığımdan yeni başlıyorum… 17 Dolara com lu almayı düşünüyorum. Bu parayı nereye nasıl yatırıcam bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
şuna cevap verecek olan yok mu şu 17 doları nereye ne ile nasıl yatırıcam ayrıntılı açıklama yapar mısınız?
-
-
anlıyorum paypal ile zaten forumdada yazıyo o kadarını gördüm… ayrıntılı bilgi yazmak çokmu zor iki gündür bekliyorum… ödemeyi nereye yapıcam banka ise gidip ne diyicem kullanıcı adı şifremi vericem açıklama yaparsanız sevinirim tşkler
-
-
Bu işlemi daha önce yapmadığım için size bu konuda yardımcı olamıyorum,yazdıklarınızı görüyorum ve inşallah birileri acilen şu soruya ayrıntılı cevap verirler diye inanın ben de bekliyorum.Ayrıntılı cevap veren olmazsa etrafımızdaki arkadaşlara bir sorup öğreniriz,elimizden geleni yaparız inşallah.
-
Banka odeme yontemi arasinda bulunmamaktadir. Paypal uyesi olarak banka hesabinizi ya da kredi kartinizi tanitarak odemeyi gerceklestirmeniz gerekir. Paypal konusunda bilgiyi bu forumdan degil Paypal sitesinden ogrenebilirsiniz:
http://www.paypal.com.tr/trPaypal uyesi olduktan sonra wordpress.com panelinizdeki yukseltme bolumunde paypal logosuna tiklayarak paypal hesabiniza girerek odemeyi yapacaksiniz.
Daha ayrintili bir cevap verilebilecegini sanmiyorum.
-
-
-
arkadaşlar kredi kartı ile elimde olan bir domain için mapping hizmeti alabiliyor muyum?
-
- ‘domain’ konusu yeni yanıtlara kapalı.