Eklenti için 899tl talep ediliyor, neden??
-
Merhaba. eklenti ekleyeceğim ancak bunun için kurumsal pakete yükseltmem isteniyor. Lütfen yardımcı olun. yeni domain, hosting satın alacaktım ancak bu 899tl talebi beni vazgeçirtecek gibi. Teşekkürler.
-
Sadece eklenti için değil, kurumsal paket ile birçok farklı özellik kazanırsınız. (domain ve hosting fiyata dahildir.) Paketleri şuradan karşılaştırabilirsiniz: https://wordpress.com/tr/pricing/
Kurumsal paketten düşük planlarda “eklenti” yerine “bileşen” özelliği var. Bileşenler de birçok ihtiyacı karşılar, spesifik olarak ihtiyacınız olan bir eklenti var mı?
-
-
Eklenti eklemek sadece kurumsal pakette mümkün olduğu için.
Wordpress’i kendi hostinginize kuracaksanız eklenti için kurumsal paket mecburiyeti yok. WordPress.com kullanacağınızı varsayarak cevap yazıyorum.
Bu forumun WordPress.com‘da barınan blog ve siteler için destek niteliği taşıdığını unutmayın. Eğer kendi hostunda barınan bir WordPress.org sitesine sahipseniz, bu forumdaki cevaplar siteniz için geçerli olmayabilir. WordPress.com ve WordPress.org arasındaki farkı detaylıca öğrenmek için buraya tıklayın
- ‘Eklenti için 899tl talep ediliyor, neden??’ konusu yeni yanıtlara kapalı.