En hızlı Büyüyen Bloglar

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Selam, Yönetici panelinde en hızlı büyüyen bloglar kategorisindeki sıralama ne ye göre yapılıyor acaba? Hitim 500-600 ken sıralamaya giriyorum. Şu aralar 1000-11000 arası hite sahipken sıralamada yer alamıyorum. Bilgisi olan varsa beni ve benim gibi düşünenleri aydınlatırsa seviniriz..

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

@cekob,hoşgeldin :)

WordPress’in bu konuda dikkate aldığı kriterler olduğu muhakkak ancak neler olduğunu ben de bilmiyorum ve merak ediyorum.Yalnız gözlemlediğim kadarıyla yeni açılan bloglara destek amaçlı prim veriyor.Bazen bakıyoruz ki yeni açılmış,doğru dürüst post eklememiş ama ilk 100 içinde..Bu konuda bilgisi olanlar varsa ben de öğrenmek isterim..

Bu konuda pek bilgi yok, WordPress’in kullandigi algoritma gizli.
    Ote yandan blog yazilarina etiketler eklemek, ozgun icerik girmek faydali olmali.

24 saatlik periyodlarla birtakım bilgiler toplanıyor. Bu bilgiler “özel bir formül” ile değerlendirilip “blogun popülaritesi” veya “blogun gelişimi” hesaplanıyor. Blog istatistiklerinizde gördüğünüz rakamların bu hesaplamalarda belirleyici bir rolü yok. Listeler otomatik olarak oluşturuluyor.

Kişisel yorumum; “En hızlı büyüyen” blog listesine girmek için çok hit almak gerekmiyor. Yeni açtığınız bloga 3 tane yazı girer, blog linkinizi “yenilik motivasyonu” ile yaygın dağıtırsanız “En hızlı büyüyen” blog listesine rahatlıkla girersiniz bence. Bu ilk bir hafta için “hızlı gelişim” kabul edilebilir, ilerleyen günlerde belli kriterlerdeki ortalamalarınız düştükçe listeden çıkabilirsiniz.

Günlük yazı ortalaması, yazılardaki ortalama kelime sayınız, kullandığınız etiketlerin yazı içeriğiyle uyumu, admin panelinde geçirdiğiniz zaman dahi kriterlere dahil olabilir.

Paylaşımlar için teşekkürler..

“En hızlı büyüyen” blog listesini nereden görüyoruz?

Yönetici panelinizden “Hesabım”bölümüne girin,oradan “Read Freshly Pressed”‘i seçin.Gelen sayfada türkçe tercihini tıklayın.Buradan hem wordpress ilk yüzdeki bloglara hem de wordpress’de en popüler ilk yüz yazıya ulaşabilirsiniz.Ayrıca yönetici panelinizden başlangıca geldiğinizde sayfanın en altında en hızlı büyüyen blogları görebilirsiniz.Kolay gelsin..

En hızlı büyüyen bloglar listesi tamamen yeni açılan bloglara destek amaçlıdır.Benim blogumda ilk günlerde ziyaretçi sayısı yok denecek kadar azken hızlı büyüyen bloglar arasındaydım :) şimdi günde ortalama 3000 kişi ziyeret ediyor ama sıralamada ilk 20 de bile yok. hızlı büyüyen bloglara fazla kafanızı takmayın bence iyi ve kaliteli paylaşımlar yapın ki daimi ziyaretçileriniz olsun. gerisi LAF-Ü GÜZAF.

@yukarıkayalar kardeşim hoşgeldin! :)
    Seni forumda görmek güzel,bloga da başladın mı?Tekrar başın sağolsun kardeşim,mekanı cennet olsun inşallah..

ihyaca kardeşim sagolun Allah razı olsun. Henüz eve dönmedim Ramazan-ı şerifi burda geçirecegim inş Ramazan sonuna kadar güncelleme yapamıyacagım. internet cafe den giriyorum :) Bütün wordpress kullanıcısı arkadaşlara selamlar.

• ‘En hızlı Büyüyen Bloglar’ konusu yeni yanıtlara kapalı.