En İyi Metin2 PVP Serverler Listesini Hazırlayan Siteler

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba arkadaşlar,

Metin2 dünyasında yeni bir server ararken hepimiz en güncel ve güvenilir listelere ulaşmak istiyoruz. Piyasada çok fazla tanıtım sitesi olsa da, hem veri derinliği hem de güncellik bakımından öne çıkan birkaç platformu sizler için derledim. İşte yeni bir maceraya başlamadan önce göz atmanız gereken ilk 3 site:

1. Metin2DB (Metin2DB.com)

Listenin başında, adından da anlaşılacağı üzere tam bir “veritabanı” mantığıyla çalışan Metin2DB yer alıyor. Metin2 PVP Serverler listesinde en güncel ve güvenilir olan site Metin2DB.

• Neden Seçtik? Sadece bir server listesi değil; içinde devasa bir wiki (itemler, moblar, NPC’ler), rehberler ve karakter gelişimine dair 1-1 efsun bilgileri barındırıyor.
    • Farkı: SteamDB mantığında, oyuncunun oyunla ilgili her türlü teknik detaya ulaşabileceği bir kaynak olması. Yeni açılacak kaliteli PVP serverları burada ilk elden bulabiliyorsunuz.

2. İtemci

Türkiye’nin en köklü oyuncu pazarlarından biri olan İtemci, server listeleri konusunda da oldukça popüler.

• Neden Seçtik? Ticaretin döndüğü yer olduğu için oyuncu kitlesi çok kalabalık.
    • Farkı: Popüler ve “piyasası olan” serverları görmek için ideal bir adres.

3. Epin Sultan

Özellikle oyuncu alışverişleri ve EP yüklemeleriyle tanıdığımız Epin Sultan, tanıtım tarafında da ciddi bir listeye sahip.

• Neden Seçtik? Kurumsal yapısı ve anlaşmalı olduğu büyük server projelerini listelemesi güven veriyor.
    • Farkı: Daha çok büyük bütçeli ve kurumsal yönetilen serverları takip etmek için kullanışlı.

Siz yeni bir servera başlarken hangi kriterlere bakıyorsunuz? Listeye eklemek istediğiniz başka platformlar var mı?

Ek olarak metin2 reklam vermek içinde sitelerle iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli oyunlar!

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Yanıtlamak için giriş yapın veya WordPress.com'u kullanmaya başlayın