En İyi Türk WordPress Blogları
-
Teşekkürler ben bunu paylaşacağım.Durumu size bildireceğim ona göre işi düzenleyeceğiz.En azından Spam blogları silsek yeter.
-
Yavvv Teknomix Arkadasım Sen bU Olayı Amma Abarttın Ya
Herkes İstedigi Sekilde Blogunu Acar Sanane ki -
:D ya tamam biraz abarttıkta :D bende farkındayım :D
ama şunu istiyorum WordPress.Com’un bir daha kapatılmasına sebeb olacak bloglar silinsin :) -
Eee Ozaman Devlette Suc Bir Site Hata Yapıyor Komplle Blog Dagıtan Siteyi Engelliyolar
-
-
ben acikcasi ilgimi ceken bir etikete ya da google’da bir arama yaptigimda spam sitelere girdigimde oldukca sinirleniyorum bu yuzden wordpres.com’da en azindan bu tip sitelerin yer almamasini istemekte bir abarti ben gormuyorum. o yuzden yukarida kisaca turkce’ye cevirdigim yazinin arkasindayim.
-
Ben sitemi canli mac sitesi olarak kullaniyorum ama video eklenmedigi icin kendi siteme yonlendiriyorum. blog’um gecen hafta kapatildi mail attim sebep sordum, Mark adli sahis hack icerik olmasindan dolayi kapatildi dedi.Gerekli konulari sildim blog’um acildi.Ama teredutteyim yukardaki yaziyi gordukten sonra SEO-BLOG yasak diyor. Benimki de bi nevi SEO blog’a giriyor.
-
-
-
Arkadaşlar ben de listede yer alıyorum,blog’um 2 ay gibi bir sürede 40.000 tıklama sayısına ulaştı ama bunun da haklı sebepleri var kendimce. İnsanlar blog’larında sadece kendilerine ait yazıları değil,başka görüş ve bilgileri de paylaşabilir. Bu program ya da köşe yazısı farketmez,sizler kalkıp bu insanların emeklerini hiçe saymak için tabir-i caizse “karalama kampanyası” başlatırsanız bu sizin erdemsizliğinizi gösterir. İnsanlar zaten blog’larını özgür düşünce ve duygularını paylaşmak için açıyorlar,zira aksi de düşünülemez. İnsanlar sürekli kendilerinden bahsederlerse en fazla birkaç ay sürer,yani bütün ömürlerini dahi anlatsalar. Bu yüzden araya geçici materyaller de sıkıştırmak lazım,tıpkı matematiğin arasına Türkçe sıkıştırmak gibi. Yok ama biz hep kendi yolumuzda gideriz diyorsunız,elinizden geleni ardınıza koymayın. Blog’umda 350’ye yakın konu var,40-50 tane kendi denemelerim var,bunun yanı sıra mp3,program,film de paylaştık dogal olarak,suçumuz buysa yolunuz acık olsun,davanızda başarılar.
-
-
Peki kaynağı belirtmeden alanları ne yapacağız.Sen bunları haklı çıkartıyorsan bizim elimizden gelen bir şey zaten olamaz.MP3 yayınlamak serbest olsa hepimiz yayınlarız biz koymak istemezmiyiz müzik video.Koyarız fakat blog yazmanın TADINI alan insanlar asla böyle bir işe kalkışmaz.Onu bırak kopya içerik bile barındırmaz.Biz bunun davasındayız!
Ama şunuda söyleyeyim herkes blog yazsaydı kimse bu kadar ünlenemezdi çünkü kalite artınca seviyede artacak… -
şöyle de bir şey var. mp3, video falan yayımlayanlar sadece copy paste yaparak paylaşım yapıyorlar. yani ben henüz mp3 leri yasal olmadan paylaşan ama albümün incelemesini de sunan yani gerçek bir müzik blogunu wordpress.com de görmedim. sonuçta bu tip blogu sorunsuzca bu platformda yayımlamak isteyenler albüm kritikleri yaparak, albümlerin satış sitelerine bağlantı verebilir, ücretsiz yayımlanan mp3’leri de örnek olarak paylaşabilir. benzeri filmler için yapılır, çok da güzel olur.
bir fikir olması dileği ile…
-
En iyi wordpress bloglarmış en baştan bir kaç tanesine baktım hiçbirin pr si 3 ü geçememiş hatta ilk 3 te 0 pr olan bile war neyine güveneyim ben bu işin ?
-
valla en ciddi ve tematik blog bizim blogumuz, gerçi yakında net tabanına taşınıyoruz ama baya bir ziyaretçimiz var, yazmak isteyen de gelebilir ayrıca…
- ‘En İyi Türk WordPress Blogları’ konusu yeni yanıtlara kapalı.