Farklı Bir Site Türünde WordPress Kullanmak?
-
Merhabalar,
Yakın zamanda kuracağım internet sitemde olmasını istediğim bazı özellikler var ve WordPress ile bu özellikleri nasıl yapacağımı, eklentisinin var olup olmadığını bilmiyorum. Konuya hakim kişilerden yardım istiyorum.
Sitemi bir örnek ile özetleyeyim.
Yeni çıkan kampanyalar hakkında duyuru sitesi yaptığımı düşünelim.– Kullanıcı, marka veya ürün bazında kampanya araması yapabilecek. Harf girdikçe arama yapılacak. Anlık…
– Kampanyalar hakkında kısa bilgi yer alacak fakat şartları gizli tutulacak. Kimse şartlar verisine ulaşamayacak.
– Kampanyaya başvuru yapan kişiden yaş ve cinsiyet gibi bilgiler isteyip, kaydedeceğim. Bu bilgileri kimsenin ulaşamadığı şartlar verisi ile karşılaştırıp siz bu kampanyadan yararlanabilirsiniz / yararlanamazsınız demek istiyorum.
– Yeni eklenecek bir kampanyanın şartlarına uyan üyelerime otomatik bilgi maili atmak istiyorum.
Bir veya daha fazla sorunumu çözebilecek her türlü görüş ve eklenti önerisini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
- ‘Farklı Bir Site Türünde WordPress Kullanmak?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.